עבור לתוכן

איך אני עושה מחיצה נוספת בלי למחוק את חלונות?

Featured Replies

פורסם

יש לי הרד דיסק 40 גיגה וחלונות xp pro עכשיו יש לי בעיה

יש לי רק כונן אחד c

איך אני מפצל אותו לכונן נוסף d?

יש לי pq magic וכשניסיתי לפצל את הכונן אז בסיום תהליך הריסטרט

עלה המחשב ואומר לי שאין לי מערכת הפעלה ואני לא מחקתי את הכונן c

עכשיו אני שוב התקנתי את win xp ואני נואש כבר יש לי רק כונן c

בבקשה הסבר מפורט איך לעשות מחיצה נוספת בלי לפגוע במערכת ההפעלה תודה ו שוב תודה למי שיכול לעזור. :'(

פורסם

תוריד את PartitionMagic 8

פורסם
  • מחבר

יש לי את מספר 6 אבל זה גם טוב והבעיה שכשניסיתי לעשות עוד מחיצה אז בהפעלה מחדש של המחשב

הוא אומר לי שאין לי מערכת הפעלה.

אז בשביל זה אני שואל איך לפצל דיסק ל2 צעד צעד פשוט איך להפעיל את התוכנה תודה :hi:

פורסם

קודם כל בפעם הבאה אם אתה מתכוון להתקין מחדש את המערכת אז תחלק את הדיסק לפני ההתקנה של המערכת זה יותר פשוט ויותר בטוח.

עכשיו במקרה שלנו PM תעשה את העבודה אם תעבוד עליה נכון.

אני לא זוכר איך זה בגירסה 6 אבל אני יסביר לך בקצרה מה אתה צריך לעשות כדי לעשות את החלוקה בגירסה 8.

קח בחשבון שאף אחד לא יבטיח לך שהתהליך יצליח זה תהליך די בטוח אבל תקלות קורות ולכן אפילו היצרינית של התוכנה לא לוקחת על עצמה אחרויות בנושא.

* שלב ראשון זה לשנות את הגודל של המחיצה הראשונה (C:)

קליק ימני על המחיצה הזו ואז תבחר בresize. ואז פשוט תזיז את הפס לגודל החדש שתרצה לכונן C או שתרשום את הגודל בnew size, (קח בחשבון שכל המקום שנותר יהיה זמין עבור מחיצות חדשות) לבסוף תלחץ על אישור.

* שלב שני יצירת מחיצה חדשה.

קליק ימני על המקום הפנוי שנוצר ואז תבחר בcreate. בחלון שיפתח תבחר בגודל המחיצה החדשה (ברירת המחדל היא כל המקום הפנוי שנותר) תבחר בסוג מערכת הקבצים (NTFS,FAT32) ותאשר.

שלב שלישי ואחרון זה להפעיל מחדש את המחשב.

תלחץ על Apply בצד שמאל של המסך ותאשר לתוכנה להפעיל מחדש את המחשב.

התוכנה תעשה ריסטרט ובהפעלה חדשה של המערכת היא תבצע את השינוי במחיצות, חשוב שלא יתכבה בטעות החשמל בזמן השינוייים כדי שלא יגרם נזק למחיצות.

זה הכל..

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך על ההסבר באמת כל הכבוד אני השגתי פיקי מאגיק 8.0 פרו

ובאתר של התוכנה הסבירו שהוא היחידי שתומך בחלונות xp

בגלל זה שעשיתי מחיצה בpq 5 אז הוא מחק לי הכל

עכשיו הכל הסתדר מצויין תודה. :hi:

פורסם

צריך רק להיזהר כשעושים חלוקה דינמית (כלומר כאשר המחשב כבר עובד ויש עליו דברים) אני עשיתי את זה פעם ומספיק שיש error הכי קטן והוא מפסיק את הכל ולא מעביר את הקבצים לתחילת הדיסק ואז הכל אבוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים