עבור לתוכן

[עזרה] בעיה קשה במחשב, לא עולה בכלל

Featured Replies

פורסם

הדלקתי היום את המחשב ופתאום הוא לא עולה

אין לי מושג מה קורה, אני מדליק את המחשב, פתאום גם המאוורר של הקירור INFINITY לא עובד בכלל, ואיפה שיש נורה אדומה קטנה בכרטיס מסך, אז היא פתאום מהבהבת.

אין לי מושג מה הבעיה, לא עשיתי בכלל משהו חדש, לא שיחקתי עם שום דבר וישר זה קרה.

אין שום דבר שעולה על המסך... לא ביוס ולא כלום, רק מסך שחור [כלומר שלא נדלק אפילו המסך]

* שאני מנסה להדליק את המחשב, כל המאווררים והלדים דולקים [רק המאוורר של הקירור לא עובד...]

מה עושים?

פורסם

הדלקתי היום את המחשב ופתאום הוא לא עולה

אין לי מושג מה קורה, אני מדליק את המחשב, פתאום גם המאוורר של הקירור INFINITY לא עובד בכלל, ואיפה שיש נורה אדומה קטנה בכרטיס מסך, אז היא פתאום מהבהבת.

אין לי מושג מה הבעיה, לא עשיתי בכלל משהו חדש, לא שיחקתי עם שום דבר וישר זה קרה.

אין שום דבר שעולה על המסך... לא ביוס ולא כלום, רק מסך שחור [כלומר שלא נדלק אפילו המסך]

* שאני מנסה להדליק את המחשב, כל המאווררים והלדים דולקים [רק המאוורר של הקירור לא עובד...]

מה עושים?

היית לי בעיה דומה במחשב הקודם , פשוט תבדוק שהכרטיס מסך במקום ושלא הזזת אותו בטעות .

פורסם
  • מחבר

פתחתי את המחשב, ולפי מה שאני רואה, ולפי מה שבדקתי הוא במקום ולא מתנדנד או משהו כזה...

מוזר כיש אני מנסה להדליק את המחשב, המאוורר של הINFINITY [קירור מעבד] לא מצליח לעבוד מעצמו, אבל שאני נותן לו "פוש" הוא מצליח לזוז

וגם יש לי נורה אדומה קטנה שמאותת לי בכרטיס מסך אבל עושה רושם שהכל תקין

פורסם

מלבד מה שרשמתה ,האם אתה שומע ציפצופים כל שהם (אם הספיקר מחובר) בכל

אופן תבדוק שוב כרטיס מסך ,תראה שהכל מחובר כמו שצריך ,השקע של הקירור מעבד מחובר ,

ותנסה להסיג ספק אחר רק כדי להיות בטוח ,למרות שאני חושב שיתכן בעיה בספק...

אם לא יעזור תנסה לאפס ביוס על ידי הוצאת הסוללה לכמה דקות ,כשהשקע חשמל לא מחובר.

פורסם
  • מחבר

אין לי ציפצופים כלשהם [אני לא חושב שיש לי בכלל ספיקר...]

אין לי איך להשיג ספק כוח אחר...

לגבי איפוס ביוס והוצאת סוללה - איך אני בעצם עושה את זה, איך אני מוציא סוללה ומחזירה חזרה?

פורסם

מחשב לא נדלק יכול להיות מהרבה סיבות ..

כרטיס מסך , זיכרונות , מעבד ..ספק כוח , לוח M

האם הכרטיס מוכנס בסדר עד הסוף ? לא רופף ?

אתה לא שומע צפצופים ??

פורסם
  • מחבר

אני לא שומע שום ציפצופים [יכול להיות שאין לי בכלל ספיקר ואני חושב שבאמת אין לי ספיקר...]

הכל מוכנס טוב גבר,

ראוי לציין שמקודם הקפדתי ללחות עוד יותר על אחד הסלוטים של הזיכרונות ואז עבד, אבל עכשיו שוב פעם לא עובד

ואני בטוח שהכל טוב

פורסם

אוקיי ...

האם הנורה על לוח M דולקת ??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים