עבור לתוכן

[בעיה]איכות תמונה מאוד נמוכה בכרטיס טלוויזיה

Featured Replies

פורסם

אנשים קניתי השבוע כרטיס טלוויזיה של leadtek שנקרא winfast DTV1800 H וכמה אנשים אמרו לי בפורומים שהוא טוב אז קניתי אותו,הרכבתי אותו על יציאה פנויה במחשב התקנתי דרייברים ואת התוכנה.

עכשיו ניכנסתי לתוכנה ומשום מה יש בתוכנה באג אמרו לי שזה מתנגש באיזה תוכנה אחרת ונסיתי פעמים רבות גירסאות שונות ועדיכון דרייברים וזה לא עזר עד שהתייאשתי והרדתי תוכנה לא מקורית של הכרטיס וסוף סוף הצלחתי לראות.

עכשיו הבעיה שלי היא כזאת אני רואה באיכות ממש ממש גרועה הכרטיס הזה צריך לתת הרבה יותר ממה שהוא נותן לאנשים בעלי כרטיסים פחות טובים ממני יש איות טובה יותר לא יודע איך להסביר את זה,התמונה גם לא כל כך חדה וגם יש כאלה פסים לבנים מוזרים לאורך המסך.

אני משתמש בכבלים מסוג rca אם זה פרט חשוב אז אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד.

הקלטה באורך של דקה להמחשת האיכות

http://www.fileflyer.com/view/1ZS7VBy

פורסם

על איזה צבעים אתה מקליט ( YU, RGB למיניהם)?

באיזה תוכנות?

איזה מקודד?

יכול להיות שהכל לא מסוכך טוב (או שארוך יותר מדי) ויש הפרעות.

בלי שום קשר נסה לחבר את המקור דרך SVIDEO.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בRGB

בתוכנת InterVideo WinDVR 3

במקודדים של kazaa lite codec pack

ואין לי כרגע כבל של s-video שבצד אחד יש rca רק שבשני הצדדים s-video ואני לא רוצה לקנות סתם זה משהו כמו 80 ש"ח.

פורסם

באיזה מקודד מהDDFS אתה משתמש (XIVD וכיו"ב)?

נסה כבל קצר יותר@!

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בxvid ואני לא ידוע אם יש לי כבל קצר יותר אתה חושב שזאת הבעיה? אני יחפש למרות שהמרחק בין המחשב לטלוויזיה הוא בערך 2.5 מטר והכל 3.5 אני ינסה וישלח תגובה.

פורסם

לפי דעתי 90% בעיית מרחק / כבל / הפרעות.

ד"א אם אתה מבטל את הקידוד (ז"א מקליט בלי לקודד -Uncompressed) זה משנה משהו?

פורסם
  • מחבר

לגבי המרחק מה אתה מציע לעשות ולגבי המקודד לא ראיתי אפשרות כזאת איפה זה אמרו בידיוק ליהיות?

פורסם

תקצר את הכבל / תקנה כבל איכותי יותר.

אני ממליץ להשתמש בתוכנה iuVCR.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים