עבור לתוכן

בקשה דחופה למשתמשי NVIDIA!

Featured Replies

פורסם

שלום לכם משתמשי NVIDIA בהמוניכם, כדי להעביר את המסר ליותר ולזרז פיתרון של בעיות AA בכרטיסי מסך ATI RADEON X1950, אני פונה אל משתמשי NVIDIA בעלי כרטיסים:GEFORCE 7900GS,7900GT,7900GTX,7950GX2,7950GT וכל סדרת GEFORCE 8600 ומעלה, להפעיל את המשחקים הבאים עם 4XAA ולעשות תצלום מסך תוך כדי, המשחקים הם:

Call Of Duty 4, Command and conquer 3,Need for speed pro street, World In Conflict.

זה די חשוב, מכיוון שאני על סף פרשה עם ATI לפתרון הבעיה, והם דורשים תצלומי מסך מכרטיסי NVIDIA.

פורסם

נשים את זה כסטיקי זמני

נוסיף גם את

BF2

NEED FOR SPEED CARBON

NEED FOR SPEED MOST WANTED

HL2

TIMESHIFT

פורסם
  • מחבר

נשים את זה כסטיקי זמני

נוסיף גם את

BF2

NEED FOR SPEED CARBON

NEED FOR SPEED MOST WANTED

HL2

TIMESHIFT

רעיון מעולה, בעיקר כי ATI גם רוצים את זה כמה שיותר מהר וגם אנחנו.

פורסם

אני יוכל לצלם לך מקריסיס ומCOD בסוף שבוע אם זה יהיה רלוונטי

רק תעשו טובה תוסיפו לינק של תוכנת צילום בתוך המשחק כי לצלם כל פעם תמונה אחת זה מעצבן

פורסם
  • מחבר

אני יוכל לצלם לך מקריסיס ומCOD בסוף שבוע אם זה יהיה רלוונטי

רק תעשו טובה תוסיפו לינק של תוכנת צילום בתוך המשחק כי לצלם כל פעם תמונה אחת זה מעצבן

יש לך אפשרות לקבוע בFRPAS קיצור דרך למקש צילום, והוא ישמור לך את התמונות(תבחר JPEG FORMAT) במיקום שתקבע לו, זאתי אופציה טובה מאוד.

פורסם

יש לך את fraps, אגב על איזה רזולוציה? יש לי 7800gs אני יכול לעשות תצלום מ nfs-ps מ timeshift, ולהעלות לפה?

פורסם

הנה של הNFS PRO STREET עם 8800GT ברזולוציה של 1280X1024....

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

יש לך את fraps, אגב על איזה רזולוציה? יש לי 7800gs אני יכול לעשות תצלום מ nfs-ps מ timeshift, ולהעלות לפה?

תודה רבה לך קודם, תעשה תצלום מסך בFRAPS ואיכות תמונה כJPEG ותעלה את זה לIMAGESHACK ופשוט תצרף את הלינק להודעה שלך, הרזולוצייה 1280*1024 עם 4XAA.

פורסם

הנה TimeShift

[attachment deleted by admin]

פורסם

חברים משו שלא ציינו כאן

צריך לצלם צללים (של דמויות,עצמים ושאר דברים)

COD 4 וBF2 יהיו דוגמא מעולה

פורסם

בהNFS PRO STREET גם לנוודיה אין AA מושלם כי המשחק ככה. אם מישהו יכול לתת תמונה של קרבון וגם את הלפני .

פורסם
  • מחבר

בהNFS PRO STREET גם לנוודיה אין AA מושלם כי המשחק ככה. אם מישהו יכול לתת תמונה של קרבון וגם את הלפני .

אספתי כבר ושלחתי לATI, עכשיו נקווה לתוצאות חיוביות ביותר.

פורסם

אם כבר שלחת זה לא יהיה רעיון רע להוריד את זה מהסטיקי?

יש באזור ה11-12 סטיקים בפורום הזה, זה טירוף! :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים