עבור לתוכן

בעיה בשיתוף קבצים ומדפסת במערכת הפעלה XP

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אז ככה:

ברוך ה', קניתי סוף סוף את 2 המחשבים שכ"כ רציני (וקצת חפרתי לכם), אז עד שהכבלים עושים לי חור למעלה, הצלחתי להתחבר מהממ"ד לקומה עליונה את המחשב שבעל מערכת הפעלה XP - בכרטיס רשת אלחוטי. בתוך הממ"ד יש 2 מחשבים. מחשב ישן שהוא גם בעל מערכת הפעלה XP ורשת אלחוטי זהה של המחשב השני למעלה, שבו יש את המדפסת ומחשב ניייד שהוא דווקא מחובר לכבל (כי הוא שלי xD) בעל מערכת הפעלה החדשה ויסטה.

הכל טוב ויפה התחלתי להגדיר את ההגדרות לראוטר, הגדרות IP במחשב, פתיחת פורטים (אם זה מעניין אותכם), אז זהו, בכל המחשבים אני יכול לגלוש ולהוריד מה שאני רוצה, הבעיה היא שהמחשב למעלה לא רוצה לשתף קבצים ומדפסת. הצלחתי לשתף קבצים ומדפסת במשחבים הלמעטה.

איפה יש לי בעיה? ההגדרות במערכת הפעלה בשיתוף קבצים ומדפסת היא שונה מויסטה? אם כן איך עושים את זה?

תודה,

gbguy

ערכיה: ראיתי שיש אחד בתקלה מאוד דומה לי. קישור http://hwzone.co.il/community/index.php?board=11%3baction=display%3bthreadid=29725%3bstart=msg272298

(ראו את התגובות)

פורסם

אתה יכול לנסות להתקין פרוטוקול חלופי כמו הIPX/NetBIOS שממש מיועד לרשתות פנימיות.בגלל פריחת האינטרנט הוא גווע, אבל יש לו יתרונות

פורסם

אתה יכול לנסות להתקין פרוטוקול חלופי כמו הIPX/NetBIOS שממש מיועד לרשתות פנימיות.בגלל פריחת האינטרנט הוא גווע, אבל יש לו יתרונות

אני לא רואה סיבה ממשית לא להשתמש בTCP/IP.

נסה להתקין על הויסטה את שני העדכונים החארונים שיצאו (מתוך הSP1).

פורסם
  • מחבר

הויסטה היא בסדר.

ה-XP למעלה הוא לא בסדר, זה בטח בגלל הראוטר שהוא בתוך הממ"ד?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים