עבור לתוכן

עזרה|בקניית לוח אם למטרת OC

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה אליכם חבריי הפורום.

תגידו אם אני קונה לוח שמיועד לOC רציני על איזה לוח הייתם ממליצים?

כי לפי מה שאני יודע הכי טוב למעבדי C2D שאפשר להגיע לBUS רציני זה על ציפסט של אינטל (P35 OR X38) בניגוד למה שלי יש (nForce 650i).

התקציב שעומד ברשותי הוא 600-800 שקל גג.

אני חשבתי על הGIGABYTE - GIGABYTE GA-P35-DS3L או על ה-DFI LANPARTY UT UT P35-T2R Socket 775.

עכשיו מבחינת הציפסטים איזה ציפסט יותר עמיד לOC הP35 או הX38?

לדעתי הם באותה הרמה נכון לעכשיו אך רק עד לרגע שהיצרנים של הלוחות יוציאו עידכונים חדשים לביוס שתומכים בדברים מתקדמים יותר.

נכון לעכשיו קיימים 2 הבדלים יחידים לא משמעותיים לגביי וההבדלים הם:

X38 מאפשר בניית SLI על 16\16

לעומת הP35 שמאפשר SLI אך רק על 16\4

עוד הבדל שהוא נכון לעכשיו לא משמעותי אך בדור הבא של כרטיסי המסך המשמעותיים זה הPCI-E 2.0 בעיקרון הוא קיים בשני הציפסטים אך בX38 מורגש יותר במשחקים נכון לעכשיו.

אז חבר'ה תענו בכנות מהו הדגם של הלוח שאתם ממליצים עליו שנועד לOC בעיקר למעבדי C2D ולא מתוכנן SLI?

תודה!

פורסם

למה אתה מסתכל על SLI כנתון להשוואה אם אתה בכלל לא מתכנן עליו... והוא לא משתלם בכלל...

בין שני הלוחות שהבאת יש הפרש מחירים של כמעט כפול... אי אפשר להשוות בינהם בכלל..

כמה OC מתוכנן? על כמה OC אתה עכשיו? איזה זכרונות ומפרט שלם יהיה על הלוח הזה?

עד כמה שאני יודע אין בעיה עם הכרטיסי מסך של היום ועם PCI-E 1 או 1.1.... עד כמה שאני זוכר הם לא מנצלים את כל הרוחב פס הזה אפילו...

פורסם

משניהם הייתי הולך על ה GG P35 DS3L עם לא מתכונן SLI כמובן ,גם יותר זול ואתה תקבל כמעט אותם ביצועים אולי ב אחוז פחות חח ,

יש לך עוד לוחות טובים ל OC כמו ה ABIT P35-E שגם לא יקר ממש .

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

קצת הפרזתי עם המחירים בוא נגיד עד 600 שקל לוח שבנוי לOC המפרט שיתלבש עליו זה המפרט שלי כרגע.

הOC שמתוכנן עליו הוא בסביבות 3.8-4.0GHZ אני עובד עם קירור מים.

לא תיכננתי על SLI מכיוון שאני לא הולך עליו ואני יודע במידת מה שהוא לא שווה, אז בוא נהיה יותר רציניים, לוח עד 600 שקל עם אפשרות OC טובה בייחוד על מעבדי הC2D.

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

אם כל הלוחות יביאו לי OC כזה איזה לוח יביא לי את הטוב ביותר אפשר לחרוג ב100 שקל גג

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים