עבור לתוכן

לא מצליח להקליט בסקייפ וגם יש רעשים נוספים בסאונד

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי לוח אם Albatron K8NF4U וייתכן שיש בעיה בכרטיס קול המובנה.

כאשר אני מנסה להקליט בתוכנת הקלטה של windows xp או כאשר אני מנסה להשתמש בסקייפ אז הקול לא עובד.

בנוסף, כאשר המחשב מחובר לאוזניות אז ניתן להבחין ביותר בירור שיש רעש חלש כאשר מזיזים את העכבר. משהו ממש מעצבן.

מה אתם מציעים לעשות?

יש דרך לבדוק את הקול עם תוכנה מסויימת?

תודה,

פורסם

כמו אשכולים שהיו פה מקודם .. תיכנס לVOLUME CONTROL דאבל קליק על הרמקול שליד השעון

או תיכנס ללוח בקרה ומשם לסאונד ..ותלחץ על ADVANCED הראשונה..ומשם תיכנס ל VOLUME CONTROL

תיכנס לאפשרויות ולמאפיינים .. תבחר את כולם ברשימה ותתחיל להשתיק אחד אחד ..לבדוק אם הלך הרעש..

תוודא באפשרויות ..מאפיינים - הקלטה .. תוודא שזה על MICROPHONE .. או אצלי זה על REAR MIC

האם נפתרה הבעיה?

פורסם
  • מחבר

תודה, בקשר להקלטה. נראה שהצלחתי לסדר את זה. עשיתי כמה כיוונים ואז ההקלטה הייתה מאוד חלשה אבל הרבה יותר טוב.

לאחר מכן לחצתי על microphone boost ואז העוצמה של הקול הפכה טובה יחסית. למרות שלא הייתי אומר שאיכותית במיוחד.

http://img509.imageshack.us/my.php?image=29704103zp6.png

בקשר לרעשים. עכשיו אין אבל אני אבדוק את זה לאורך זמן. ייתכן שכאשר לחצתי על mute באחד הדברים שם אז זה נפתר.

תודה

פורסם

אין בעד מה ..

שמחתי לעזור

לכל בעיה נוספת אתה מוזמן לשאול אנחנו כאן לעזור

פורסם
  • מחבר

אוקיי

פורסם

היי שוב,

אז ככה. כאשר אני ממזער חלונות ומעלה אותם שוב אז יש ברמקולים מין "זמזום" חלש כזה. אולי מזכיר קצת רעש של זרם חשמלי.

פשוט זה די מפריע.

פורסם

זה גם אצלי ככה.. זה סאונד חלששש אבל אני לפעמים שומע אותו אם אני מקשיב לרמקולים..

לא יודע אם אפשר לסדר את זה .. מבחינתי לא מפריע לי בכלל

פורסם

במזעור והגדלה של חלונות זה קורה. לא בכלליות.

כמו קול של חשמל כזה.

פורסם

נכון ...אני לא מכיר דרך לבטל את הסאונד הזה

ואם יש אז סבבה למדנו דברים חדשים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים