פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים שלום רבבאורח פלא "נעלמו" לי שני כונני ה CD שיש לי במחשב- אחד צורב והשני רגיל.ב"מחשב שלי" הם לא מופיעים, וניסיתי להיכנס לניהול התקנים ולא מצאתי שם פתרון.איך אני מגדיר אותם מחדש?אודה לכם מאוד על כל עזרה.
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים מחבר המחשב לא חדש, ולא נפתח כבר הרבה זמן- כך שלא אמורה להיות שום בעיה עם כבלים ובטח לא שינוי בג'אמפרים.לגבי הביוס- אם תוכל להסביר לי בדיוק איך ומה אני אמור לעשות- אני אודה לך
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים מחבר הפנת אותי לחיפוש- אבל לצערי זה לא ממש עוזר לי כי אני לא יודע מה אני אמור לחפש...
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים אתה משתמש בויסטה? אם כן, אתה לא הראשון שנתקל בבעיה הזאת (גם לי זה קרה) תיכנס לאתר של יצרן הכונן ותחפש עדכוני קושחה FIRMWARE...
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים הפנת אותי לחיפוש- אבל לצערי זה לא ממש עוזר לי כי אני לא יודע מה אני אמור לחפש...רשמתי במפורש מה צריך לחפש.
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים בכל מקרה אם אף אחד פה לא הצליח לעזור לך אז תחפש בגוגל עוד אפשרויות לתיקון הבעיה עד שתגיע לפתרון שקשור ב- REGEDIT ..אתה צריך כאילו למחוק את הכוננים מה- REGEDIT ואז שאתה מרענן את הדף ( שאתה נמצא ב- REGEDIT ) הכוננים אמורים להופיע לך מחדש ..
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים תנסה את הדבר הבא ..http://www.speedy-share.com/11KZW82K0WZC/xp_cd_dvd_fix.vbsסליחה על ההקפצה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.