עבור לתוכן

למה הספק עושה כזה סיפור מלעבור לחיבור עם חייגן?!

Featured Replies

פורסם

טוב בגלל ההפסקות חשמל שהיו בזמן האחרון נדפק לי המודם והעוצמות שלו היו חלשות מדי.. בגלל זה היו לי ניתוקים בלי הפסקה

החליפו לי את המודם.. עכשיו אני צריך לקנפג את הראוטר עוד פעם(לא שאני יודע איך כי בפעם הראשונה לא אני עשיתי את זה)

וגם החיבור שלי הפך לחיבור ללא חייגן (וזה בלתי אפשרי עם IP שלא משתנה אף פעם)

התקשרתי לספק ואמרתי להם שאני רוצה לעבור לחיבור עם חייגן והתחילו לעשות לי שיחות וועידה ולהעביר אותי ל HOT

ומ HOT העבירו אותי ל 013

ומ 013 העבירו אותי בחזרה.. עד שהם הבינו שהם צריכים לעשות שיחת וועידה ולהעלות קבצים מהספק לתשתית ולא הבנתי מה הבעיה שלהם

בקיצור למה זה כזה כאב ראש?! למה לא יכולים לתת לי פשוט להתחבר עם חייגן לעזאזל :bash:

ודרך אגב מי שבתשתית של בזק שישאר שם.. התשתית של HOT פשוט גרועה

תמיכה על הפנים, שירות על הפנים, זמן המתנה על הפנים... אינטרנט על הפנים

פשוט גרוע

פורסם

בקיצור למה זה כזה כאב ראש?! למה לא יכולים לתת לי פשוט להתחבר עם חייגן לעזאזל :bash:

קודם כל - אולי אתה כן יכול פשוט להתחבר עם חייגן מעל החיבור ללא חייגן (עם השם והסיסמא שלך). ב-014 זה עובד, גם ב-015. ב-012 כנראה לא. ב-013 - לא בדקתי.

ביטול של חיבור ללא חייגן לוקח כמה ימים, כי הספק צריך לעדכן את HOT שיוציאו את המודם המשויך אליך מרשימת המחוברים אוטומטית. זה נעשה ע"י שליחת קבצי הגדרות מסוימים . מסיבה זו או אחרת, העדכונים האלה מתבצעים ב-HOT רק משהו כמו אחת ליממה, ואולי לפעמים לעיתים יותר רחוקות.

ודרך אגב מי שבתשתית של בזק שישאר שם.. התשתית של HOT פשוט גרועה

תמיכה על הפנים, שירות על הפנים, זמן המתנה על הפנים... אינטרנט על הפנים

פשוט גרוע

זו סתם הכללה טיפשית, כי לך היה מזל רע. בסופו של דבר - זה תלוי. באזורים מסוימים שניהם בסדר, באזורים מסוימים התשתית של HOT על הפנים ושל בזק נהדרת, ובאחרים ההיפך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים