עבור לתוכן

Guitar Hero III & Rock Band

Featured Replies

פורסם

שני המשחקים האלה התחילו לעניין אותי בזמן האחרון, קיבלו ביקורות מעולות ומוגדרים ע"י הרבה אנשים כ-must have.

העניין הוא שחייבים את הגיטרה בשביל לשחק בהם וליהנות מהם כמו שצריך וזה כבר מתחיל לייקר מאוד את העסק עד פשוט חוסר כדאיות, גם אם רוצים להזמין מחו"ח רק את הגיטרה אז המשלוח עולה הון שלא לדבר על המיסים.

השאלה שלי היא אם יש כאן למישהו את אחד מהמשחקים (X360) ואם בכל זאת שווה להשקיע בגיטרה בשבילם כי הם עד כדי כך טובים.

פורסם

לא.

אחרי שתסיים את המשחק[וזה יקרה די מהר] הגיטרה תשכב לך בחדר בחוסר מעש.

פורסם

לטעמי מומלץ בטירוף. מיד אחרי שקניתי גיטרה + משחק חיפשתי אחת נוספת ואני מוציא אותן כל פעם שבאים חברים, ממש כיף.

גם באופן אישי אני מוציא את הגיטרה מדי פעם ומנגן, אומנם הרמה הקשה כבר דורשת ממש השקעה אבל לי כאן בחברה שבה אני עובד יש כמה מטורפים לעניין שהעבירו 5 חודשים בכיף עד שהם התמקצעו, חבר אחר באזור הצפון זכה בתחרות האיזורית וקיבל גיטרה כפרס (לא מקורית אבל עדיין גיטרה שניה חינם).

בקיצור מאד תלוי בך, עד כמה אתה אוהב משחקי קצב, עד כמה אתה נכנס לאווירה של לנגן על גיטרה ועד כמה אתה אוהב לארח עוד חברים ומחפש משחקי חברה - מאד כיף ומעניין לראות איך כל אחד מתמודד ואיך כל אדם שאומר "מה לעזאזעל.... זה נראה ממש דפוק!!!" לא יכול להניח את הגיטרה מרגע שהוא ניסה שיר או שניים. יש לי חבר בדיוק כזה, ואחרי שהכרחתי אותו לנסות במקום לשבת בצד ולקטול, היום הוא מנסה לשכנע ידיד טוב שלו שיקנה גיטרות כדי שהם יוכלו לשחק יחדיו אצל אותו חבר.

בקיצור כמו שאתה מבין - לטעמי, שווה השקעה :)

נ.ב.

כל העניין של גיטר הירו כבר הפך לקאלט, ראה פאבים שעושים ערבי "גיטר הירו" בארה"ב כמו גם את הפרק של סאות' פארק שצוחק על העניין בצורה מעולה, קטע קטן בקישור הבא : http://kotaku.com/gaming/clips/south-park-teases-guitar-hero-320282.php

פורסם

לטעמי מומלץ בטירוף. מיד אחרי שקניתי גיטרה + משחק חיפשתי אחת נוספת ואני מוציא אותן כל פעם שבאים חברים, ממש כיף.

גם באופן אישי אני [glow=red,2,300]מוציא את הגיטרה מדי פעם ומנגן[/glow], אומנם הרמה הקשה כבר דורשת ממש השקעה אבל לי כאן בחברה שבה אני עובד יש כמה מטורפים לעניין שהעבירו 5 חודשים בכיף עד שהם התמקצעו, חבר אחר באזור הצפון זכה בתחרות האיזורית וקיבל גיטרה כפרס (לא מקורית אבל עדיין גיטרה שניה חינם).

פעם אחרונה שבדקתי ללחוץ על 4 כפתורים בצבעים שעושים קליק מסכן כל פעם שלוחצים עליהם לא נקרא לנגן :)

פורסם

פעם אחרונה שבדקתי ללחוץ על 4 כפתורים בצבעים שעושים קליק מסכן כל פעם שלוחצים עליהם לא נקרא לנגן :)

:yelclap:
פורסם

מעניין מתי ימאס לנגני גיטרה מגניבים להגיד שזה לא נקרא לנגן.

בסדר, זה לא לנגן. זה משחק. נכון. מעטים האנשים שחיים באשליות שאם הם מנגנים שיר בGH הם יכולים לעלות על במה ולנגן את אותו השיר.

ותגיד מה שתגיד- זה לא קל. זה שונה מלנגן על גיטרה אמיתית, אבל זה דורש קורדינציה.

ויותר מהכל- זה כיף.

אז נראה לי שכל עניין ה"תפסיקו להתלהב, אתם לא באמת מנגנים על גיטרה ואני כן" די מיצה את עצמו.

---

ואני יודע שיש אנשים (ואולי אתם בינהם, אם כן אז אל תקחו את ההודעה הנ"ל כפנייה אישית אליכם) שלא אומרים את זה בזלזול, וסתם "מציינים עובדה". בכל מקרה, סתם שתדעו איך זה מתקבל.

פורסם
  • מחבר

תשמע בתור אחד שחברים רגילים לשבת אצלו בבית לפחות שלוש פעמים בשבוע זה יכול להיותשינוי די מרענן מהפרו.

השאלה היא מה העלות שלי כאן?

פורסם

המשחק לא פחות מהנה עם הבקר של ה 360!

לי אין את הגיטרה אבל שיחקתי אצל חבר וזה קשה בטירוף,

אני יותר אוהב לשחק עם הבקר של ה360 8).

פורסם
  • מחבר

על איזה מהמשחקים אתה מדבר?

וכאשר משחקים עם בקר לא מאבדים את כל המהות של המשחק?

פורסם

אני מתכוון לGH3

ומהות המשחק מבחינתי היא להאזין למוזיקה נפלאה!

אז לא תיהיה לי הגיטרה המיוחדת לא יקרה כלום עדיין עם שירים כאלה יפים מכל הזמנים, פשוט מדהים!

פורסם

זה לא לנגן אבל זה משפר את התיזמון שממש חשוב בנגינה

ד"א הבנתי שה Rock band פחות בקטע של גיטרה ויותר בקטע של להקה, הקטעי גיטרה שם מאוד פשוטים

לנגן עם הסטיק זה שטות כי אין את הקטע של הפריטה, אבל זה עדיין נחמד

פורסם
  • מחבר

בקיצור אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג גיטרה שתתאים למשחקים האלה פה בארץ בזול שיגיב פה או ישלח לי הודעה פרטית.

בתודה.

פורסם

בקיצור אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג גיטרה שתתאים למשחקים האלה פה בארץ בזול שיגיב פה או ישלח לי הודעה פרטית.

בתודה.

יש ב 700

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים