עבור לתוכן

מכל משחקי ה 360 החדשים איזה הכי הרבה שיחקתי.....

Featured Replies

פורסם

Kane & lynch

דווקא משחק טוב, למרות כל הפירסומים

אני עוד מעט מסיים אותו, ורק אחרי זה אני אאעבור רציני ל Assassin creed,mass effect,COD4,eternal sonata

ממש אהבתי אותו, יש שם קצת בעיות ב AI הדיי גרוע, ובכיוון של הנשק, אבל יש בו גם דברים שמפצים על זה מאוד

אני אהבתי

פורסם

לי אישית קשה לשחק במשחק עם AI גרוע, מבחינתי שהגרפיקה תהיה בינונית והעיקר שיהיה אתגר במשחק. אני ממליץ לך לנסות בהקדם האפשרי את COD 4, יש שם AI די טוב (שיחקתי בו כמה שעות אצל חבר) והמשחק עצמו בנוי בצורה מצוינת.

פורסם

מצטרף להמלצה של סמיילי ואפילו מחזק אותה בכך שיותר נהניתי לשחק ב-COD4 על הבוקס מאשר במחשב.

אני מוסיף להמלצה כאן את AC המעולה ואת Mass Effect, שני משחקים מהטופ.

פורסם

לי אישית קשה לשחק במשחק עם AI גרוע, מבחינתי שהגרפיקה תהיה בינונית והעיקר שיהיה אתגר במשחק. אני ממליץ לך לנסות בהקדם האפשרי את COD 4, יש שם AI די טוב (שיחקתי בו כמה שעות אצל חבר) והמשחק עצמו בנוי בצורה מצוינת.

שיחקתי בנתיים רק בדמו של COD4

ועל איזה AI טוב אתה מדבר?

ברמה רגילה כמו הרבה משחקים בסגנון מתבססים על הרבה אויבים ולא תחכום של האויבים

כי הם טמבלים גמורים

פורסם
  • מחבר

מצטרף להמלצה של סמיילי ואפילו מחזק אותה בכך שיותר נהניתי לשחק ב-COD4 על הבוקס מאשר במחשב.

שיחקתי בדמו במחשב, היה לי יותר קל לכוון עם העכבר

פורסם

שלא תבין לא נכון, גם לי היה יותר נוח בעכבר ומקלדת אך עם זאת אין שום בעיה לשחק עם בקר משחק ואין בעיה לכוון גם ככה, מה גם שיותר כיף לשחק על פלזמה 42 מאשר על ה24 שיש לי במחשב(שגם הוא מעולה אבל עדין לא 42)

פורסם
  • מחבר

:lol:

דיברתי עם המפיק של Kane & Lynch, אמרתי לו שמאוד אהבתי את המשחק והסברים למה אהבתי אותו, הוא ממש שמח העביר את הביקורת שלי לצוות פיתוח של המשחק.

ושלחו לי גם תמונה של Kane & Lynch (תמונת Jpg חמודה כזאת).

ד"א אני משחק COD4 עכשיו ולא נהנה ממנו כמו מ K&L,למרות החסרונות שלו זה כמו לשחק בסרט, מדיי פעם מרגישים את ה AI הלא מושלם

(שאפשר לתקן ב Patch בלי שום בעיה, כנראה שלחצו עליהם להוציא את המשחק לחג המולד, בטח הם היו חתונים על חוזים)

למרות שקצת לא נוח לכוון, עדיין המשחק הזה נותן חוויה שלא קיבלתי משום משחק שהוא בשנים האחרונות, ושיחקתי בלי סוף גם ב 360 וגם ב PC

את כל הטובים שהיו.

פורסם

במבה אתה היחיד שראיתי שאומר שהוא אוהב תמשחק

פורסם

לא ניסיתי את K&L וממה ששמעתי גם לא כדאי לי אבל בנוגע ל - COD4 הוא ממש משחק זהב !

ומעדיף אותו על הבוקס מאשר במחשב בלי למצמץ בכלל... למעשה אין שום משחק שאני מעדיף על המחשב כל

עוד יש אותו בזמין לבוקס וכן יש לי מחשב סוסון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים