עבור לתוכן

מעבר שביצעתי מאינטרנט זהב (012) לבזק בנ"ל

Featured Replies

פורסם

תגיד, ה-300 קיי שאתה מקבל ביוטורנט, מאיזה מדינות זה? נסה לסדר את הפירים על פי מהירות ההורדה בסדר יורד. היו איזה כמה עדויות שהמהירות הגבוהה היא בעצם משרתי 012.

אתה מתכוון מאיזה מדינות הפירים ששולחים? או מאיזה מדינה השרת? אם זה שרת לא יודע יש לי כמה טראקרים אני לא יודע בדיוק מאיפה הם

ואם זה הפירים אני ממש לא שם לב יש מלא מדינות כולם שולחים די מהר..

פורסם

אני גם ב012 וגם נמצא בתהליכי התנתקות

נראה מה יוליד העתיד

פורסם
  • מחבר

עדכון קטן לגבי אינטרנט זהב:

דיברתי עם קשרי לקוחות כל יום השבוע. אמרו שיבדקו ויחזרו אלי, כמובן שלא חזרו אלי אף לא פעם אחת.

היום היה כ"כ קשה להשיג אותם בטלפון, פעמיים חיכיתי עם מוזיקת המתנה במשך 10 דקות ולבסוף השיחה התנתקה.

פעם שלישית גלידה, אח"כ לחכות עוד 10 דקות כדי לעבור לסממית שמנתקת. היא ניתקה אותי בלי בעיות מיוחדות.

שאלתי אותה למה הם שינו את דעתם והחליטו להפסיק לנסות להגיע לפתרון הבעיה ופשוט לנתק אותי והיא אמרה שרשום שטכנאי דיבר איתי שלשום. אמרתי לה שלא דיברו איתי כבר ארבעה ימים והיא ענתה "נכון אתה צודק, הוא רק עדכן במערכת שאין לו פתרון ולא עדכנו אותך"

אמרתי לה שאני הולך להמליץ לכל מכרי להתנתק מייד מאינטרנט זהב, כולל אבא שלי שמחובר אליהם משנת 1997 ואז היא התחילה לגמגם שהם לא תומכים בשיתוף קבצים. צעקתי עליה שהתלונה שלי היה איטיות ביוטיוב ולא דיברתי בכלל על שיתוף קבצים ואז בשיא החוצפה היא מתחילה להתווכח איתי שהמהירות גלישה שלי היא רק 1.5 מב"ש ואיך אני מצפה שהסרטונים ינגנו חלק (הבחורה היתה נטולת רקע טכני בסיסי).

ניסיתי להשאר רגוע והסברתי לה שבחיבור של 1.5 מב"ש אפשר לצפות גם בשלושה סרטונים ביוטיוב בו זמנית ואז היא שתקה.

אמרתי לה להעביר את הפרטים שלי למחלקת תלונות הציבור ואם אכפת לה מהארגון שהיא עובדת בו אז כדאי להם שיעשו עם זה משהו.

בכל מקרה אני מנותק וגם זיכו אותי על כל השבוע האחרון, מיום רביעי שעבר.

ומשפט על בזק בנ"ל: מרגישים שיפור משמעותי בגלישה לאתרים, גם הורדות מהשרת יוזנט של גיגהניוז מתבצעות במהירות המקסימלית.

מבחינת טורנט - אתמול הורדתי את הפרק האחרון של טופ גיר והוא ירד ב70 קב"ש בממוצע, שזה... ממוצע. העיקר שהסרטים ביוטיוב רצים חלק :)

עוד משהו שהציק זה בעיה בלוגאין לג'ימייל. בחיבור הקודם כל לוגאין היה נכשל עם הודעת Connection reset ורק בנסיון השני הייתי נכנס. גם הבעיה הזו נעלמה עם המעבר לבזק בנ"ל.

חגי

פורסם

תאמינו לי כולכם אומרים כל הזמן כמה נטויזן גרועים. ואני עברתי מבין לאומי לנטויזן לפני חודש וחצי ל7 מגה ומרוצה מאוד. מוריד בטורנט על 800 ואימיול אין מה לעשות חמור חיח אולי מוריד בחמור על 200 לא יותר. פינגים של בזק בינלאומי טובים יותר בלי ספק למרות שגם בזה נטויזן לא רעים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים