עבור לתוכן

איזה מסך לקנות בתקציב של עד 2,500 ש"ח ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זהו אותו מסך וגם בתמונות המסכים זהים.

לא אחי שים לב, בפנדה הוא יותר דק, וגם הסמל אם זכור לי נכון במקום אחר, אי- אפשר לפספס, רואים שהוא הרבה יותר דק, יכול להיות שזה יאאני מודל חדש, או שסתם הם מבלבים תשכל? כי באתר של החברה לא ראיתי את אותה התמונה..

פורסם

אל תגיד לי לא. אני לא סתם קובע עובדות אם אני לא יודע אותן בבירור. אם אני לא בטוח אז אני מציין זאת. אם אני לא יודע אני שותק.

אתה רוצה שאני אנסה להסביר לך בכל זאת? טוב. אז זהו שהתמונה שאצל פנדה מצולמת בזוית קצת מטעה שתגרום לך לחשוב שאלו מסכים שונים. זה ממש לא ככה, אבל אם תחשוב על זה, זה אפשרי שאנשים אפילו יחשבו שהצד השמאלי של המסך בתמונה של הדובים רחב יותר. דבר שמן הסתם לא נכון. מה עוד שהמסך ביחס למעמד שלו אצל הדובים נראה גדול יותר לעומת התמונה שבPCH. בקשר ללוגו- אלו לא יותר מכמה פסים חרוטים. בתמונה של הדובים זה נראה כמו צללית שכזו, אבל זהו אותו הדבר.

כמו כן, תוכל לראות באתר של החברה את החריטה ואת כל יתר הפרטים לגבי המסך.

פורסם
  • מחבר

אל תגיד לי לא. אני לא סתם קובע עובדות אם אני לא יודע אותן בבירור. אם אני לא בטוח אז אני מציין זאת. אם אני לא יודע אני שותק.

אתה רוצה שאני אנסה להסביר לך בכל זאת? טוב. אז זהו שהתמונה שאצל פנדה מצולמת בזוית קצת מטעה שתגרום לך לחשוב שאלו מסכים שונים. זה ממש לא ככה, אבל אם תחשוב על זה, זה אפשרי שאנשים אפילו יחשבו שהצד השמאלי של המסך בתמונה של הדובים רחב יותר. דבר שמן הסתם לא נכון. מה עוד שהמסך ביחס למעמד שלו אצל הדובים נראה גדול יותר לעומת התמונה שבPCH. בקשר ללוגו- אלו לא יותר מכמה פסים חרוטים. בתמונה של הדובים זה נראה כמו צללית שכזו, אבל זהו אותו הדבר.

כמו כן, תוכל לראות באתר של החברה את החריטה ואת כל יתר הפרטים לגבי המסך.

אוקי סבבה, פשוט זה נראה מסך אחר בתמונה... ותגיד, מאיפה אתה ממליץ לי לקנות את המסך? כי בפנדה זה טיפה יותר זול אבל מPCH אני יכול לקחת לבד כי זה ממש קרוב לעבודה של אמא שלי.

פורסם

אני לא אציין חנויות כדי להמנע ממעבר על חוקי הפורום, אבל אני כן אמליץ לך בצורה עקרונית שתקנה מהחנות הקרובה יותר אליך משום האחריות ושאר הקשקושים שעדיף לנקוט באמצעי הזה אשר יקדים תרופה למכה. מה עוד שהפרשי המחירים בין כה וכה לא יהיה כ"כ עתירים כך שזה מאוד לא קריטי. תתחדש ותחזור אלינו עם ביקורות. אני אשמח מאוד לשמוע.

פורסם
  • מחבר

אני לא אציין חנויות כדי להמנע ממעבר על חוקי הפורום, אבל אני כן אמליץ לך בצורה עקרונית שתקנה מהחנות הקרובה יותר אליך משום האחריות ושאר הקשקושים שעדיף לנקוט באמצעי הזה אשר יקדים תרופה למכה. מה עוד שהפרשי המחירים בין כה וכה לא יהיה כ"כ עתירים כך שזה מאוד לא קריטי. תתחדש ותחזור אלינו עם ביקורות. אני אשמח מאוד לשמוע.

סבבה תודה רבה על העזרה.

פורסם

NIKE אני ממש לא יודע על מה אתה מתווכח.

בתמונה הם נראים שונה. זה שבPCH נראה עבה יותר ולבן יותר והסמל במקום שונה.

אני מסכים עם REDLION.

פורסם

תוך שימוש במנוע חיפוש התמונות של Google, נמצאו שרק 3כתובות שכוללות 3תמונות של אותו מסך (התמונות משתנות, אך שם הקובץ נותר) התמונה שבPCH וגם בדובים. שם הקובץ הוא 'hm903dt.gif'. שלושת התמונות הן המסך הנידון, ה-VM454Pro של Iiyama. הכתובות הבאות לא יבואו לטובתי בצורה קיצונית, אבל דבר שבולט יותר בקישור השלישי הוא החריטה שבצד. הבעיה שלכם היא לא החריטה אלא הזוית- הזוית שבתמונה שבPCH גורמת לחריטה להיראות ארוכה יותר.

http://www.rip-computer.si/iiyama.asp

http://www.proinfo.poznan.pl/crt.html

http://prixmateriel.com/moniteurs_133/19pouces_136/detail_4384.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים