עבור לתוכן

איזה מסך לקנות בתקציב של עד 2,500 ש"ח ?

Featured Replies

פורסם

איזה מסך כדאי לי לקנות בתקציב של עד 2,500 ש"ח? אני נמצא די הרבה זמן במחשב ביום אז אני רוצה מסך טוב, אם אתם שואלים מה אני עושה אז בעיקר גולש באינטרנט ומשחק במשחקים.

המליצו לי על המסך הזה-

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_40_727&products_id=1472

מה אתם אומרים? הוא טוב?

מקווה שתעזרו, תודה.

פורסם

זהו מסך ה-19inch הטוב ביותר שיצא לי להכיר ממש. התכוונתי לשאול אם אתה מעוניין במסך CRT או LCD ובאיזה גודל, אבל בחרת במסך הטוב ביותר.

תתחדש.

פורסם

ושוב תודה להנהלה המצויינת של האתר שמחקה את שם האתר....... איך אנחנו אמורים לענות עכשיו?

מה הנזק בשם של אתר?

פורסם

אתה יודע בדיוק מה השם של האתר ולמה הוא נמחק.

אם אתה רוצה תוסיף את הכתובת לבד ותגיע, כמו שאני עשיתי.

למה רק תלונות?

פורסם

טוב.... לקח לי זמן אבל בסוף הגעתי לזה..........

פנדה....

פנדה....

פנדה.....

פנדה!!!!!!!!!

מה כל כך קשה פשוט להשאיר את הלינק!

בכל מיקרה......... מה כל כך טוב במסך הזה? לפי דעתי החברה הזאת מסריחה!

ראיתי איך המסכים של החברה מתעוותים עם הזמן ואיך שהמסך מתקלקל..... אני לא אוהב את החברה!

פורסם

מה קרה לך? תבדוק את המפרט של המסך ומבלי לדבוק ברעיון שIiyama גרועים, ואז נראה אם לא תמליץ על המסך הזה. הוא בפירוש הטוב ביותר.

פורסם

תשמע... יש דברים יותר חשובים ממפרט של מסך...

למשל החברה... איכות תמונה.... נוחות ועוד דברים.

פורסם

זה נכון מאוד, מסכים זה משהו שבנאדם צריך להתאים לעצמו.

יש מישהו שיאהב LCD ויש מישהו שיעדיף CRT. זה הכל תלוי בבנאדם.

יש מישהו שלא יבחין בין איכות של מסך אחת לאחרת ולכן ייקח משהו זול כמו IYAMA שפשוט מלא אנשים ממליצים בטווחי מחיר זולים.

יש אנשים שיבחינו וייקנו להם איזה משהו מקצועי.

עכשיו דברים כמו אמינות ודברים כאלה אפשר לקבוע לפי זמן האחריות שהחברה נותנת, וכמובן לשמוע מאנשים.

למשל מלא אנשים יש להם תLG והם משבחים אותו ללא הרף (ה 19 אינץ').

או MAG שיש לי חבר שיש לו מסך של MAG מאז שאני מכיר אותו והוא עובד מצויין עדיין (5 שנים), זה FLAT עם TCO 96. ממש מסך סבבה.

לא חושב שזה משהו שאפשר לקבוע על ידי מפרטים בלבד.

פורסם

הלכת לחנות וראית את המסך ?

או שאתה כמו כולם (גם אני) סומך על ביקורות יבשות ...

פורסם

ראיתי כמה מסכים של Iiyama ואף יש שניים לחברים שלי. הם איכותיים מאוד ומומלצים.

זה ברור שכל משתמש יהיה בעל העדפות לפי תנאים שונים, אבל הוא בקש מסך טוב בהתאם לתקציב שלו ואני לא יכול לומר לו ללכת לראות בחנות. וכן, בד"כ מפרט כן קובע (לפחות מפרט שכולל שפופרת, רזולוציות, קצבי-ריענון וגודל נקודה..) כמובן ששם טוב זה גם דרוש, אבל אין מה לעשות כשאין נסיון. לא תמצא תמונות באינטרנט ותדע להבדיל בצורה דראסטית בין מסכים- צריך לראות בכדי לבחור. כך זה ברוב המקרים. ובקיצור, זוהי הבחירה הטובה ביותר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, עוד לא הלכתי לחנות לבדוק, אבל אני ילך בקרוב מאוד, פשוט רציתי שתיתנו לי עצות איזה כדאי לי לקנות, אז אני רואה שאין פה דעה נחרצת או משהו, תודה בכל מקרה.

בקשר להעדפות שלי, אני רוצה שטוח 19 אינץ', ושאלתי על המסך הספציפי הזה כי מישהו המליץ לי עליו אבל אותי אישית זה מפחיד לקנות תמסך הזה כי אני לא ממש מכיר תחברה שלו, ואני מעדיף לקנות מסך של LG או משהו דומה.

אז בתקציב הזה, איזה מסך הייתם קונים אם אתם רוצים שטוח 19 אינץ'? ועוד דבר, איפה במרכז אתם ממליצים לי לראות מסכים? נגיד באופיס דיפו יש מבחר גדול?

פורסם

אני לא חושב שבאופיס דיפו יש את המסכים שלהם.

יש את KSP בחיפה שהם היבואנים(של IIYAMA)

פורסם

אם היה לי את הכסף הייתי לוקח את המסך הנ"ל של IIYAMA בלי לחשוב פעמיים. מסך מצויין.

פורסם
  • מחבר

אוקי אז החלטתי לקנות את המסך של IIYAMA אבל יש לי שאלה קטנה:

נכנסתי לאתר- pchardware וחיפשתי את המסך הזה, והם הראו את המסך הזה, הכל סבבה.

אבל נכנסתי לפנדה, ויש שם אותו מסך בדיוק, אבל התמונה שונה, וכתוב NEW MODEL.

אז התבלבלתי כבר, נכנסתי לאתר של היבואן ושם בכלל יש תמונה כמו ב-pchardware, אבל שלוחצים על "איפה לקנות" זה שולח אותך לפנדה, ששם יש תמונה טיפה שונה של המסך הזה , (טיפה יותר רזה מאחורה והסמל במקום אחר, כיאלו רואים שזה מסך שונה), אז אני כבר מבולבל, איזה לקנות?

לינקים של התמונות שתבינו למה אני מדבר:

1. http://www.pchardware.co.il/docs/pd1568121844.htm

2.http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_40_727&products_id=1472

תודה מראש.

פורסם

זהו אותו מסך וגם בתמונות המסכים זהים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים