עבור לתוכן

לוינדוס XP יש תוכנת פקסים מובנת?!

Featured Replies

פורסם

אם כן איך אני משתמש בה?

פורסם

יש ! ולדעתי היא מצוינת (למי שלא מצפה ליותר מדי כמובן).

אתה צריך קודם להתקין אותה אלא אם שידרגת מחלונות 2000 שכבר היה מותקן בה הפקס. הולכים ללוח הבקרה ושם להסר/הוסף תוכניות. מבקשים להוסיף תוכניות של WINDOWS ושם ברשימה יש FAX SERVICES. אתה צריך את תקליטור ההתקנה של XP כדי לעשות את ההתקנה הזו (זאת גם הזדמנות מצוינת להסיר כל מיני תוכניות שמותקנות עם XP ואין בהן צורך). אחרי ההתקנה תוכל להיכנס למאפייני פקס/מדפסת (יש את זה בלוח הבקרה) ולהגדיר שם את המודם-פקס שבו אתה מעוניין להשתמש, לערוך את עמוד השער אם אתה רוצה, לקבוע אם התוכנה תשמש רק לשליחה או גם לשליחה וגם לקבלה של פקסים, ואם תקבע שהיא גם תקבל אז תוכל להגדיר את המענה (אוטומטי אחרי X צילצולים או ידני עם אפשרות ביטול של המשתמש).

זהו בערך.

אם רוצים לשלוח פקס למשל מ-WORD אז הולכים להדפסה, בוחרים הדפסה דרך הפקס של XP במקום דרך המדפסת שמותקנת במחשב ועוקבים אחרי ההוראות שיופיעו על המסך עד לשליחה של הפקס.

פורסם

כן היא באמת טובה

פורסם

תוכנה מצויינת, סוף סוף מייקרוסופט החליטה לעשות לנו את החיים פחות קשים...

זה נדמה כאילו כל פעם ש-WINDOWS עולה גירסה, אז הפקס הולך ונעלם...

פורסם

תוכנה מצויינת, סוף סוף מייקרוסופט החליטה לעשות לנו את החיים פחות קשים...

זה נדמה כאילו כל פעם ש-WINDOWS עולה גירסה, אז הפקס הולך ונעלם...

זה ממש לא מדויק מה שכתבת פה. זה היה נכון עם הדרעק שנקרא WIN 9X אבל מאז חלונות 2000 אין שום בעיה של פקס (אני לא מכיר את NT4 ומטה אז אני לא מתייחס לזה).

במילניום לא ראיתי בכלל שיש פקס ושם זאת ממש בעיה.

פורסם

נו...התכוונתי למערכות שמיועדות למשתמש הביתי(9X\ME) ולא למערכות שמיועדות למשתמש העסקי(NT והמשכיו).

פורסם

נו...התכוונתי למערכות שמיועדות למשתמש הביתי(9X\ME) ולא למערכות שמיועדות למשתמש העסקי(NT והמשכיו).

חחח

כמה מצחיק

כל הקטע הזה של "מיועדות" זאת המצאה מעוותת וחולנית משהו של מיקרוסופט. לא ראיתי שום בעיה בשימוש בחלונות 2000 במקום 9X בתור משתמש לא עיסקי. מי שקצת מבין יותר בעסק הזה , יכול לנטרל את כל ה-PROCESSES שקשורים לרשתות (אם אין רשת בבית) ולחסוך עוד במשאבי המחשב.

אם יש במערכת הפעלה של מיקרוסופט תמיכה בקול ווידאו, ו-DIRECTX אז היא מתאימה למשתמש הבייתי.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה חברה

פורסם

חחח

כמה מצחיק

כל הקטע הזה של "מיועדות" זאת המצאה מעוותת וחולנית משהו של מיקרוסופט. לא ראיתי שום בעיה בשימוש בחלונות 2000 במקום 9X בתור משתמש לא עיסקי. מי שקצת מבין יותר בעסק הזה , יכול לנטרל את כל ה-PROCESSES שקשורים לרשתות (אם אין רשת בבית) ולחסוך עוד במשאבי המחשב.

אם יש במערכת הפעלה של מיקרוסופט תמיכה בקול ווידאו, ו-DIRECTX אז היא מתאימה למשתמש הבייתי.

???

ניסית פעם להריץ משחקים נורמליים על NT?

ואני לא מתכוון לWINDOWS 2000... :P

פורסם

חחח

כמה מצחיק

???

ניסית פעם להריץ משחקים נורמליים על NT?

ואני לא מתכוון לWINDOWS 2000... :P

כבר כתבתי פה בכמה מקומות שלא יצא לי להתעסק עם NT בגירסה ישנה יותר מ-2000. ומשחקים בכל מקרה זה לא הכל בחיים. NT4 ממש לא היתה מיועדת למולטימדיה ואפשר לראות את זה אצל יצרני חומרה-למשל כרטיס המסך שלי, יש לו דרייברים ל-NT4 אבל אין לו תוכנה לצפיה בטלויזיה והקלטה של וידאו, למה ? כי NT4 לא תומכת בזה.

פורסם

כבר כתבתי פה בכמה מקומות שלא יצא לי להתעסק עם NT בגירסה ישנה יותר מ-2000. ומשחקים בכל מקרה זה לא הכל בחיים. NT4 ממש לא היתה מיועדת למולטימדיה ואפשר לראות את זה אצל יצרני חומרה-למשל כרטיס המסך שלי, יש לו דרייברים ל-NT4 אבל אין לו תוכנה לצפיה בטלויזיה והקלטה של וידאו, למה ? כי NT4 לא תומכת בזה.

אז לזה בדיוק התכוונתי שאמרתי "מיועדת", לא סתם מייקרוסופט הועידה את המערכות האלה בשביל המגזר העסקי, ניהול נוקשה יותר של המערכת וחוסר גמישות ממש לא מתאימות למשתמש הבייתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים