עבור לתוכן

האם קיימת דרך שיהיה ב-XP directX10 ?

Featured Replies

פורסם

האם אפשר לעשות שיהיה בווינדוס אקספי DX10 או 10.1 ???

תודה.

פורסם

כרגע לא נראה לי ... מיקרוסופט לא טיפשים הם יצרו את ה VISTA שתתמוך ב DX10

ז"א שהם מרמזים למשתמשי ה WINDOWS "רוצים יותר?! זה הזמן לעבוד ל VISTA"

אבל בכל זאת שמעתי על פרויקט פרטי שעובד על זה ... מתי זה יהיה עובד 100% אין לדעת

פורסם

מה זאת אומרת?

אתה אומר שאם אני יקנה עכשיו כרטיס מסך חדש, אני לא יוכל להתקין את ה DX10 על הXP שלי?

פורסם

בוקר טוב(תרתי משמע), בלי קשר לכרטיס מסך חדש, אין אפשרות(שידועה לי) להתקין DX10 על XP, רק על וויסטה.

פורסם

לא, אם היה אפשר אף אחד לא היה מתקין ויסטה, ואז מה מיקרוסופט היו עושים ?

הפרויקט שאתה מדבר עליו תקוע ולא נראה שיצא ממנו משהו:

http://alkyproject.blogspot.com/

פורסם

אז אתה אומר שאין טעם לקנות נגיד 8800GT אם אין לי ויסטה על המחשב?...

פורסם

למה לא ? ברור שיש. הוא מציג יחס ביצועים/מחיר מעולה ב DX9 גם, מרבית המשחקים היום לא ממש מנצלים את DX10 אלא פשוט מוסיפים כמה גימיקים של אפקטים, לראיה אפשר להפעיל 90% מהדברים שיש ב CRYSIS ב DX10 גם ב DX9 ע"י התעסקות עם קבצי הקונפיגורציה של המשחק. יקח עוד זמן עד שמנועים יפותחו כדי לנצל ממש את DX10.

פורסם

ואם אני לא יודע להתעסק עם קיבצי הקונפיגוריזציה (בהנחה שאני בכלל יודע מה זה)

כמה אחוז אפשר לנצל ממשחקים כמו crysis עם DX9 ?

אני שואל אם יש הבדל גדול בין 9 ל 10 כשמגיעים למשחקים הכבדים (כמו CRYSIS) ?

פורסם

אלו סתם קבצי טקסט בתיקיה של המשחק שאתה צריך לשנות משהו, יש מספיק מדריכים באינטרנט. אם אתה משנה אותם אפשר לראות ב DX9 ממש טוב. בלי שאתה מתעסק אתה תקבל פחות גרפיקה יפה ושים לב שזה סתם מגבלה שעשו בכוונה, בדיוק כמו שצריך ויסטה בשביל DX10, טריק שיווקי של מיקרוסופט.

פורסם

חשוב לציין לא פחות שמנוע הוידאו\גרפיקה גם מעלה את המחשב יותר מהר ועושה את העבודה על המחשב טובה יותר ומהירה יותר.

לא הכל סובב סביב משחקים.תעכלו את זה שמשחקים זה הכל.אני מחליף ל88 כדי שהמחשב יתפקד טוב יותר וגם בשביל המנוע וידאו החדש שלו.פענוח

סרטים יהיה נוח ומהיר ובאיכות גבוהה עם הכרטיסים החדשים ולדעתי זה יתרון לא פחות חשוב מההאצה הגרפית.

פורסם

על מה אתה מדבר בדיוק "מעלה את המחשב יותר מהר" ו"עושה את העבודה על המחשב טובה יותר ומהירה יותר" ???

גם ככה מי שקונה לרוב כזה כרטיס משוכלל יש לו מעבד מספיק חזק גם כדי לפענח סרטים (אם כי זה לא מזיק שיהיה תמיכה בחומרה כמובן, וגם היא לפעמים מוגבלת לפורמטים מסוימים וכו').

פורסם

תיראה שיש לך מעבד חזק (דואלי) וזיכרון גבוה ואתה שם כרטיס חזק אז המחשב באופן כללי יעבוד לך בצורה מאד אופטימלית.

לזה התכוונתי.וכל המערכת יכולה לעבוד יפה מאד גם בDIRX 9 תחת XP ולא חייבת את מעבר לויסטה ול 10 או 10.1 שלוקחות הרבה משאבי מערכת לחינם

(ומן הסתם ויסטה דורשת מחשב חזק...מעניין למה) :screwy: :screwy:

פורסם

תיראה שיש לך מעבד חזק (דואלי) וזיכרון גבוה ואתה שם כרטיס חזק אז המחשב באופן כללי יעבוד לך בצורה מאד אופטימלית.

לזה התכוונתי.וכל המערכת יכולה לעבוד יפה מאד גם בDIRX 9 תחת XP ולא חייבת את מעבר לויסטה ול 10 או 10.1 שלוקחות הרבה משאבי מערכת לחינם

(ומן הסתם ויסטה דורשת מחשב חזק...מעניין למה) :screwy: :screwy:

עדיין לא הבנתי מה זה השטות שאתה רושם "באופן כללי יעבוד לך בצורה מאד אופטימלית". למה אם יש מעבד חזק (דואלי) וזיכרון גבוה (אולי התכוונת כמות זיכרון) וכרטיס מסך ישן יותר, אז באופן כללי (לא במשחקים) המחשב לא יעבוד בצורה אופטימלית ? הוא לא יעלה באותה מהירות ? הוא לא ירוץ באותה מהירות ?

פורסם

התכוונתי כמות זיכרון (2 3 גיגה) ובדרך כלל אם יש לך רכיבים משודרגים במחשב (מאיץ גרפי עדכני) חוץ מהשלוש הבסיסיים (מעבד לוח זיכרון)

אז התיפקוד הכולל של המערכת הוא יותר טוב מאשר אם יש לך כרטיס ישן יותר.

.גם דיסקים קשיחים מהירים (10K RPM ) נותנים שיפור מסויים בעבודה הכללית של המערכת כולה.

פורסם

טוב, אבל אתה עדיין מדבר שטויות. הארד דיסק הוא צוואר בקבוק רציני בתפקוד המערכת ולכן כל שיפור יהיה מהותי. לעומת זאת הצגת תמונה דו-מימדית או אפילו תצוגה תלת-מימדית פשוטה לא ממש משנה אם זה כרטיס חדש או כרטיס מלפני 5 שנים מבחינת ביצועים של המערכת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים