עבור לתוכן

עזרה עם רשת אלחוטית

Featured Replies

פורסם

שלום, קניתי היום ראוטר אלחוטי של אדימקס BR=6204WG

לפי ההוראות הלכתי ומחקתי את כל הגדרות האינטרנט חייגן ועשיתי קבל IP אוטומטי (אני רוצה לציין שיש לי ADSL ALCATEL 5 נורות שחור "SPEED TOUCH HOME")

חיברתי את הWAN לאלקטל ואת ואת כרטיס הרשת מחשב שלי לאדימקס לחיבור "1"

חיברתי בנוסף את האנטנה עכשיו נורת PWR דולקת טוב WLAN מהבהבת כמו שאמור להיות LNK\ACT דולק טוב

והבעיה שנראת לי היא הנורה 10\100MB שלא דלקה למרות שבמדריך הייתה אמורה להיות דולקת

אמרתי אני ימשיך נכנסתי לאייפי שמאור לי שמתי הגדרות אינטרנט כמו שצריך והגעתי לדף שבודק אם החיבור טוב והיה רשום

attain IP protocol : PPPOE DISCONNECTED

מה שהיה אמור להיות רשום זה קונקטד

אשמח אם מישהו יעזור לי תודה

פורסם

אם זכור לי נכון, האלקטל הזה מתחבר ב-PPTP ולא PPPOE?

תנסה אולי להגדיר את הנתב שיחייג ל-PPTP. דבר עם הספק או עם בזק, הם כבר יתנו לך את כל ההגדרות שאתה צריך.

פורסם
  • מחבר

אם זכור לי נכון, האלקטל הזה מתחבר ב-PPTP ולא PPPOE?

תנסה אולי להגדיר את הנתב שיחייג ל-PPTP. דבר עם הספק או עם בזק, הם כבר יתנו לך את כל ההגדרות שאתה צריך.

נכון צודק אני לא מבין איך פיספסתי את השורה "לבעלי מודם SPEEDTOUCH HOME צריך להכנס לאתר להגדרות מיוחדות"

בכל מקרה עכשיו יש לי כמה שאלות

-איזה הצפנה כדאי? WEP WAP או WAP2? מה טוב יותר

-אם WEP כמה BIT עדיף ולעשות דרך HEX או ASCII?

- איך אני יכול לעשות שיתוף תיקיות ברשת

-איך אני מגדיר שנניח שני המחשבים שמחוברים ברשת יחשבו כLAN (למשל במשחקי מחפש במולטיפלייר) או שכבר ככה זה LAN

-הבנתי גם שיש איזה טריק שאני "מלביש" על האנטנה רשת ממתכת כזה וזה משפר טווח זה אמת או שקר?

ואולי יש לאנשים פה איזהשהם טיפים בשבילי כי בסך הכל אני חדש ברשת האלחוטית ובכלל ברשתות..תודה!

פורסם

כל WPA עדיף אל WEP... אז אם אתה יכול תשתמש בזה.

בנוגע לשיתוף אם 2 המחשבים הם XP פשוט תריץ אשף הגדרת הרשת ש 2 המחשבים יהיו באותו GROUP וזהו בערך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים