פורסם 2002 בינואר 2423 שנים מסכן אבי, קם בבוקר ואשכרה התכוון ליסוע לעבודה, ירד לחניה וגילה כי הרכב אינו במקומו.מדובר בSubaru מהדגמים הישנים של שנת 88. היה לו על הרכב ביטוח מקיף, ביטוח מנורה.ישנם מספר אופציות חשד: (לא שזה יעזור, אך בכל אופן..)1) יהודי אשר מכר את הרכב לערבי לרווחתו, במכיר כפול.2) ערבי אשר לקח את הרכב לכפרים למכור את חלקיו לרווחתו, במכיר כפול ומכופל.3) חבורת יהודים אשר הרימו ת'רכב ונטשוהו באיזו סמטה ברחובות נתניה. (עיר הפשע..)אבל איך לעזאזל אפשר להעלים רכב אשר ננעל לוח-ההילוכים(הגיר) עם מנעול רב-בריח, האזעקה הופעלה, והרכב היה נעול.מוזר ביותר..(בעיני)
פורסם 2002 בינואר 2423 שנים יש עוד אופציהערבי שגנב את הרכב לקח אותו למשחטת רכב ומכר את חלקים בשטחים זה הסיבה הכי הגיונית
פורסם 2002 בינואר 2423 שנים שכחתם את האופציה שהכי שימושית לערבים היום : מכונית ישראלית תמימה כביכול עם מטען חבלה בפנים... אני מאד מקווה שזה לא המקרה הפעם
פורסם 2002 בינואר 2423 שנים מחבר ובכך- אני לא ממש אופתע (למרות שאני כן) אם ידווחו בחדשות על פיגוע- מכונית תופת, נראית כסוברו משנת 89.אבא שלי עוד ממש מבואס עם זה, זה ממש דבר חרא שיכול לקרות לנהגים בארץ ובעולם.אני מדמיין לעצמי איזה עצבים לקום בבוקר ולגלות שהוולפצווגן שלכם, דגם שנת ZםםZ, נגנבה.
פורסם 2002 בינואר 2423 שנים אני דווקא לא אתבאס... הליסינג יביא פוקוס חדשה תוך שעה אנחנו אפילו לא משלמים על הדלק ועל הביטוחים למיניהם ) איזה כיף בבורגנות
פורסם 2002 בינואר 2723 שנים שכחתם את האופציה שהכי שימושית לערבים היום : מכונית ישראלית תמימה כביכול עם מטען חבלה בפנים... אני מאד מקווה שזה לא המקרה הפעם LOL ;D נכון באמת חשוב לציין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.