פורסם 2007 בדצמבר 1118 שנים היה לי :atari 2600megason (אני לא זוכר כמה כבר)ps1 (של בן דוד שהחרמתי לו)colecovision (שאותו קיבלתי מבן דוד שלי לפני שהוא התגייס, לא הייתי יודע בחיים את שם הקונסולה אם URIB לא היה שם את התמונה)היום יש לי :xbox360 (מהראשונים שיצאו אז אני סובל כי הוא בתיקון)ואני מקבל בעזרת השם עוד מעט את החדש דגם ELITE
פורסם 2007 בדצמבר 1218 שנים לא חושב שאי פעם אני אוכל להתרגל לשחק בFPS עם שלט, עד שמישהו לא ירים את הכפפה ויצור עכבר ומקלדת לקונסולה כנראה שאני אאלץ להשתמש במחשב.אני באותה גישה כמוך, אבל אני כבר מזמן משחק HALO 2 על אקס בוקס עם עכבר (MX518) ומקלדת ופד של Fatal1ty לעכבר.זה אפשרי. וזה קיים. אם אתה רוצה עוד פרטים תשאל אותי בפרטי.בתכלס קורעים לי את הת#ת באקס בוקס, אבל אתה יודע איך זה, כל החברים שמכורים יושבים אצל בן דודשלי, מול מסך 60" מפוצל לארבע, אז אמרתי יאללה, שיהיה...עוד שבועיים (אחרי כריסמס) אני כנראה אקנה פלייסטיישן 3. רק בשביל גראנד טוריסמו 4, גיטאר הירו 1,2,3 ועוד כמה קלאסיקות...
פורסם 2007 בדצמבר 1218 שנים Game Boy Pocket Game boy coloreGame Boy Advance Game boy Advance (the square one)2x Nintendo Wii2X Sony PSPPs1 old Ps1 new Ps2 light XboxXbox360קיצר באנה זה הרבה כשראים את זה ברשימה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.