פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים לי היה PS1 ו-PS2,וגם PSP הישן(התקלקלו,הסוני 1 חבר מפגר שבר אותו סוני 2 אבא שלי הפיל והשלישי בעדכון גירסא. בקרוב אני קונה PSP LITE (יום שני-שלישי) ויש לי גייבוי קולור הישן,וגיבוי אדוונס
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים לא חושב שאי פעם אני אוכל להתרגל לשחק בFPS עם שלט, עד שמישהו לא ירים את הכפפה ויצור עכבר ומקלדת לקונסולה כנראה שאני אאלץ להשתמש במחשב.
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים יש לי שתי PS2 אחד אח שלי משחק בו ואחד משחקים בו אצל חברואני תמיד ישאר עם המחשב כי בו אני הכי נהנה לשחק
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים לפי סדר כרונולוגי יורד:Atari 2600Commodore 64 (הוא היה מחובר לטלוויזיה, השתמשתי בו רק למשחקים והוא עבד על קלטות, אני מחשיב אותו כקונסולה יותר מאשר מחשב)MegasonSega MegadrivePlaystation 2Wii
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים היה לי gameboy advenced עריכה: שחכתי היה לי גם gameboy colorאבל זה היה די חריג, סך הכל הייתי פאן בוי של סגה, בערך בגיל 6 כבר היה לי gamegear הקונסולה הניידת הכי טובה אי פעםואז קנו לי את ה-קונסולה של כל הזמנים (מבחנתי לפחות) megadrive... ואיי געגועים
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים משהו דומה לאטרי 2600\מגאסון שזה חיכוי NES (מכשיר 8 ביט של נינטנדו) N64\PS1\PS2\GB\GBC\יצא לי לנסות הרבה קונסולות אחרות אבל היום יש לי WII +2 ידיות גימקיוב אז זה כאילו יש לי גם גימקיוב
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים פלוס מינוס כרונולוגית. חיקוי NES כלשהוא GAME BOY COLOR GAME BOY ADVANCE מיום ההשקה PLAYSTATION 2 מיום ההשקה PLAY STATION 3 מיום ההשקה PLAY STATION PORTABLE מיום ההשקה NINTENDO WII מה שכן יצא לי לשחק כמעט הכל אצל חברים NES MASTER SYSTEM SNES MEGA DRIVE N64 GC PS1 GAMEGEAR וכו... (וכמובן הבוקס שניהם) ליביו
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים פלוס מינוס כרונולוגית. חיקוי NES כלשהוא GAME BOY COLOR GAME BOY ADVANCE מיום ההשקה PLAYSTATION 2 מיום ההשקה PLAY STATION 3 מיום ההשקה PLAY STATION PORTABLE מיום ההשקה NINTENDO WII מה שכן יצא לי לשחק כמעט הכל אצל חברים NES MASTER SYSTEM SNES MEGA DRIVE N64 GC PS1 GAMEGEAR וכו... (וכמובן הבוקס שניהם) ליביו יש לך אקסבוקס 360????
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים יש לי שתי PS2 אחד אח שלי משחק בו ואחד משחקים בו אצל חברואני תמיד ישאר עם המחשב כי בו אני הכי נהנה לשחקוהיה לי מגסון ויש לי אותו עד היום והוא פועל!!
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים טוב אל תהיו בהלם! אבל אני כבר זקן חח... ;Dכרונולוגי:1. pong2. channel f3. atari 26004. intellivision5. colecovision6.sega master system7. SNES Nintendo8. N649. PS110. PS2אולי אני אקנה WII בדור הנוכחי.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.