עבור לתוכן

המסך נכבה בזמן משחק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם תהריים טובים יש לי בעיה מוזרה והחלטתי לפנות לפורום שלכם הבעיה היא כזאת :יש לי כרטיס מסך 8600GTS של MSI וכרגע אניע משתמש במסך ישן כלןמר CRT 17 אינץ של IIYMA עכשיו כשה אני נכנס לוינדוס והעבודה באינטרנט הכול טוב ויפה אבל כשה אני שם סרט או נכנס למשחק לא משנה איזה המסך פשוט נכבה והמחשב לא מגיב צריך לעשות רק RESAT כדי שהכול יחזור לפעול כרגיל השאלה היא מה זה יכול להיות? המסך לא טוב או שהכרטיס מסך פגום ? החלפתי למסך אחר אבל גם כן CRT ואותה הבעיה עם LCD עדין לא נסיתי כי אין לי ,מה יכולה להיות הבעיה ?

מפאט המחשב:

INTAL CORE DUO E6550

MSI 8600GTS 256MB

2GB RAM של OCZ

ספק כוח 550W

תודה לעזורים

פורסם

כנראה הבעיה היא בכרטיס מסך תבדוק אם הוא לא מתחמם מידי

היה לי מקרה דומה שעשיתי OC לכרטיס 5200 ואין שם חיישן טמפ' ככה הכל עבד כרגיל אבל כשניכנסתי למשחק אז המסך התחבה ורק REST הדליק אותו

פורסם
  • מחבר

כנראה הבעיה היא בכרטיס מסך תבדוק אם הוא לא מתחמם מידי

היה לי מקרה דומה שעשיתי OC לכרטיס 5200 ואין שם חיישן טמפ' ככה הכל עבד כרגיל אבל כשניכנסתי למשחק אז המסך התחבה ורק REST הדליק אותו

אתה חושב שזו יוכלה להיות הטמפרטורה ? כי כמו שאני יודע 45-48 מעלות למעבד גרפי זה נורמלי טוב אבל בכול זואת אני יבדוק מה זה יכול להיות עוד ? :nixweiss:

פורסם

האם המסך מותקן ומוגדר כPLUG & PLAY?

פורסם
  • מחבר

האם המסך מותקן ומוגדר כPLUG & PLAY?

כן ,הוא מוגדר כPLUG & PLAY

פורסם

תבדוק אם השומר מסך לא מוגדר בוינדוס לכבות את המסך אחרי X זמן

זה נמצא ב : לוח בקרה - Power option -- כיבוי מסך - כמה זמן רשום שם -- פשוט תעשה --nerver

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים