עבור לתוכן

מערכת סטריאו חדשה

Featured Replies

פורסם

המערכת הנוכחית כבר יצאה מכלל שימוש ואני רוצה לקנות חדשה.

אני לא מחפש משהו כבר שירעיד את השכונה אלא מערכת רגילה, עם איכות טובה שאני אחבר אותה למחשב..לא צריך יותר מזה.

אממ יש לי 600 ש''ח לזה..זה מספיק בשביל מערכת סטנדרטית או שאני אצטרך לחסוך עוד קצת?

וגם איזה חברות טובות למערכות סטריאו וכל השיקולים האלה אני לא מבין בזה. נו טוב, בשביל זה יש פורומים

פורסם

אתה מתכוון רמקולים מוגברים למחשב ?

פורסם
  • מחבר

לא, אני מתכוון מערכת סטריאו רגילה שאותה אני מחבר למחשב. ככה עשיתי עם המערכת השינה וזה יצא פיצוץ.

אני כבר לא בקטע של רמוקלים, רק סטיראו עם חיבור למחשב.

פורסם

אני חושב שזה מחיר לאו דווקא גבוה

אני הייתי חושב על מציאה מיד שניה - קשה לי להאמין שבתקציב הזה אפשר למצא משהו חדש .

ואם אתה חושב על לחסוך עוד קצת זה יכול להיות לא רע ובינתיים להסתפק ברמקולים מוגברים .

פורסם
  • מחבר

זה בסדר, אני עובד עכשיו והתקציב יכול להגיע ל1000 אם צריך

פורסם

יש לאחותי את המערכת הזאת של LG והיא מעולה, תוכל גם הרעיד את כל השכונה אם תרצה (לפעמים מתחשק), האיכות שלה מעולה, היא תומכת MP3 ויש לה גם חיבור USB.

היא קטנה אבל עושה את העבודה כמו שצריך ויותר מזה.

http://zap.co.il/model.asp?model_id=417997

פורסם

לא עדיף משהו עם צליל היקפי ( 5.1)

פורסם
  • מחבר

חיבור USB וmp3 לא ממש הכרחי פה כי אני מחבר את המערכת לחור האדום הזה כמו שמחברים רמקולים רגילים, הבעיה היא שאני לא מבין במערכות סטריאו ולא יוד כמה שווה להשקיע במערכת סטנדרטית, אני לא מחפש להרעיד את כל השכונה אבל גם לא רוצה לקנות מערכת עם איכות סאונד ירודה ואני גם לא ממש מבין במחירים..אולי מערכת ב800 ש''ח לא שווב ועדיף לקנות ב1000-1200 אול לחילופין, מחיר ב1000-1200 זה קצת מוגזם ואפשר להתפשר על מערכת זולה יותר..חח לא יודע.

פורסם

עוד פעם ,

המערכת היא ל : סרטים

משחקים

מוסיקה

האם אתה חושב על מערכת שמורכבת מרמקולים וממגבר ( האם תשתמש בנגן של המחשב ?)

להגיד אני לא יודע זה בטח לא גורם למישהו שלא יודע בכלל לדעת יותר טוב ( להלן כל מי שלא היה אצלך בבית ו / או חבר שלך )

אתה צריך להרחיב ולפרט ואולי אתה תוכל לעזור למישהו לעזור לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים