עבור לתוכן

איך מגדירים בוינדואוס שהמערכת תשתמש בזיכרון מההארד כזיכרון ראם ?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה שהוינדואוס ידמה זיכרון על הכנון הקשיח כזיכרון ראם , איך אני מגדיר את זה , תודה

פורסם

בשביל מה בדיוק ? ה Virtual Memory ו Swap file אמורים לדאוג לזיכרון שלך. והדיסק הקשיח איטי כלכך לעומת הזיכרון שזה לא הגיוני לעשות דבר כזה.

פורסם

בשביל מה בדיוק ? ה Virtual Memory ו Swap file אמורים לדאוג לזיכרון שלך. והדיסק הקשיח איטי כלכך לעומת הזיכרון שזה לא הגיוני לעשות דבר כזה.

צודק הבחור מעלי...

בכל מקרה הינה הדרך:

קליק ימני על מחשב שלי > מאפיינים > מתקדם > ביצועים (הגדרות) > מתקדם > שנה.

בכל מקרה זה לא יחליף לך את הRAM אלה מתי שיהיה צורך הHD יכנס לפעולה.

פורסם
  • מחבר

איזה הגדרות כדאי לקבוע שם

יש לי ב C רשום 348 מינימום ו 746 מקסימום

ו ב D זה רייק , יש לי במחשב 256 ראם זיכרון

פורסם

אתה יכול להגדיל את המקסימום.

ב-D לא צריך להיות כלום.

וזה לא יגרום למחשב שלך לפעול יותר מהר, כי עדיין יש לך רק 256MB של ראם, לא משנה מה תגדיר בזיכרון הוירטואלי.

פורסם

זה אמור להיות בסדר (אתה יכול להגדיל את המקסימום אם יש לך בעיות). אם אתה חושב שמשחק עם ההגדרות האלו ישפר את הביצועים של המחשב אתה טועה. אם אתה מרגיש שהמחשב שלך איטי מדי, אז אולי כדאי להוסיף זיכרון אמיתי.

אולי אם תזיז את הכונן הוירטואלי ל D (בהנחה שזה דיסק אחר ולא מחיצה אחרת) זה קצת יעזור.

פורסם
  • מחבר

D זה כונן אחר

פורסם

אז אם הוא לרוב לא בשימוש זה יכול קצת להקל לשים עליו זיכרון וירטואלי (בהנחה שהוא גם לא יותר איטי).

פורסם

D זה כונן אחר

אם D זה כונן פיזי אחר, אז העברת הזיכרון הוירטואלי אליו יכולה לשפר קצת את תגובת המחשב.

אבל הכי טוב יהיה להוסיף זיכרון RAM. כל תוספת מעל 256 תיתן לך שיפור עצום!

פורסם
  • מחבר

ומה להגדיר בזיכרון הוירטואלי

הכונן D הוא הארד של 120 וC זה 30

הבעיה עם הזיכרון שלי הוא שזה RDRAM והוא נורא יקר בגלל זה אני מחפש פתרון מקורי אחר.

פורסם

אין פתרון מקורי. הסיבה לזה שהמחשב שלך איטי הוא בגלל שאין לך מספיק זיכרון אמיתי, אז הוא משתמש בזיכרון וירטואלי (מהדיסק הקשיח) בשביל שאר המקום שהוא צריך. כל האיטיות נובעת מזה שהוא כל הזמן צריך להעיף חלקים מהזכירון האמיתי לוירטואלי ולהפך (בגלל המחסור בזכרון וזה שדיסק קשיח איטי הרבה יותר מהזיכרון האמיתי). מכאן שהרעיון שלך להשתמש בהארד דיסק כזיכרון ראם הוא אבסורדי.

תנסה לבדוק ב task manager וב services מה רץ לך ומה לוקח זיכרון ותראה אם יש דברים שאתה יכול להסיתדר בלעדיהם.

פורסם
  • מחבר

הבנתי

עכשיו אחרי פורמט המחשב עובד יחסית בסדר אבל זה זמני כמובן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים