פורסם 2007 בדצמבר 817 שנים שלום.יש לי בעיה, כשאני מבצע שיחה עם מישהו בסקייפ, הוא משום מה שומע את כל מה שהולך אצלי במחשב.לדוגמה: שיחקתי עם חבר ג'נרלס וניהלנו שיחה בסקייפ במקביל והוא שמע את כל מה שהלך עם הצבא שלי.או עוד אחת אני מדבר עם מישהו ושומע מוסיקה במקביל והוא שומע את זה.במיקסר של הכרטיס קול, באיזור שידור (RECORD) הכל על מיוט חוץ מהמקרופון. (אגב אין אפשרות אצלי ששניים יהיו פועלים, נגיד מקרופון וליין האוט)משהו מוזר ומציק
פורסם 2007 בדצמבר 817 שנים התופעות שתיארת, אני מניח, התרחשו כשהשתמשת באוזניות ולא רמקולים, אני מניח?תנסה להגדיר מחדש את הגדרות האודיו בסקייפ.
פורסם 2007 בדצמבר 817 שנים מחבר אכן כן... אבל אני לא מבין איך זה קורה אני אשמח אם תרחיבזה לא אמור להיות הפוך??
פורסם 2007 בדצמבר 817 שנים בטח שזה אמור להיות הפוך. רק ניסיתי לפסול מראש את האפשרות הדבילית ביותר.ניסית עם הגדרות האודיו?
פורסם 2007 בדצמבר 817 שנים מחבר בסקייפ אין יותר מדי הגדרות שאפשר לשחק איתן. הדבר הכי מעניין שם זה הווליוםהכרטיס קול שלי הוא ac97 מובנה על לוח אם של אינטלעם דרייברים של soundmax (המיקסר של שלהם)אוקיי, בדקתי את זה גם במסנג'ר, ויש את אותה בעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.