עבור לתוכן

שאלה - האם קיימת נכון להיום ספקית אינטרנט טובה בישראל???

Featured Replies

פורסם

אני יכול להעיד על עצמי כמשתמש "קל" באינטרנט, לא משתמש יותר מדי בטורנטים או באימיול, סתם מדי פעם גולש ומשחקי אינטרנט,

הייתי עד לפני כחודשיים לקוח של ברק (013), היו לי שם יותר מדי תקלות והחלטתי בשלב מסויים שכבר אי אפשר :kopfpatsch:

החלטתי לעבור לבזק בינלאומי מאחר ששמעתי ששם השירות אכן תקין וטוב :screwy:, מסתבר שזאת הייתה טעות.

כחודש האינטרנט אכן עבד מצויין, פינגים נמוכים במשחקי רשת, הורדות מהירות, אימיול חלק, הכל נפלא! :yelclap:

אך, לפני כחודש לערך, התחילו תקלות רציניות, מהירות איטית באתרים זאת בעיה קבועה כבר אצלהם,

אני לא יכול אפילו לצפות בקליפ של 3 מגה בyoutube רצוף!

המהירויות הורדה מחו"ל שואפות ל20-30, הפינגים לחו"ל זוועה במשחקי הרשת, לרוב זה מגיע ל400+ אלא אם יש לכם ממש מזל ואולי תפלו על שרת אחד בגרמניה שתומך במשחק שלכם, חוץ מזה ממש זוועה! אני נורא מאוכזב מהם,

לאחרונה יש גם המון תלונות על ברק+נטויז'ן שהתאחדו, ומדי פעם גם על אינטרנט זהב ו012. האם קיימת ספקית אינטרנט נורמלית נכון להיום?! ???

פורסם

אני מחובר דרך תשתית HOT וספקית אינטרנט 015

הכל עובד חלק ..אין תקלות ופינגים נמוכים

פורסם

אני גם חשבתי שמכולם אינטרנט זהב הכי טובים... שקלתי להתחבר אליהם עד ששמעתי שגם הם חוסמים..?

מה המצב עכשיו ב-בב"ל? המהירות שלהם הייתה הכי טובה עד לפני חודש-חודשיים.........

פורסם

אני מחובר דרך תשתית HOT וספקית אינטרנט 015

הכל עובד חלק ..אין תקלות ופינגים נמוכים

מבדיקות שאני עושה אינטרנט זהב עמוסים רוב הזמן ,בדקתי נטוויז'ן ואינטרנט זהב ונטוויזן במצב טוב יותר כל הזמן באופן קבוע ( הבדיקות שאני עושה קשורות לשיתוף קבצים דרך HTTP )

פורסם

לי יש HOT +בזק בינלאומי והכל מצוין

בטורנטים מבוקשים אני מוריד על 250 בערך

פורסם

אין ספקית טובה

יש הכי פחות גרועה

ולפי חוות הדעת של משתמשים זאתי 014

פורסם

אני כעת נימצא על ברק ועל תשתית בזק

ולא היה לי בכלל בעיות חוץ מאתמול שהיה בגלל העברת תשתיות של ברק וזה נפתר

יש שרתים בחו''ל כמו נגיד fileflyer שאני מוריד ממנו על 290-310 קבוע

ולדוגמע אני מוריד עכשיו demo מאיזה שרת בחו''ל והוא גם על המהירות 290-310

כמובן שלא מכול השרתים זה ככה יש שרתים בחו''ל שאני מוריד מהם על 80 אבל לרוב זה שרתים עמוסים בטירוף

אני נימצא בחבילה של 2.5

פורסם

לדעתי הספקית הכי טובה היא הספקית של בזק.

אני בקרוב מאד הולך (בינואר) לשדרג את הספקית שלי ל5MB עם 500KB UPLOAD, אבל מפני שבאזור שלי המקסימום הוא 2.5MB\150KB, מפני שאני רחוק מהתשתית, אני צריך לשדרג את התשתית לHOT (גם מאד מומלצת)

בנוסף לכל זה אני מוסיף לספקית את חבילת הגיימרים (בדקתי וזה עוזר מאד) ואז חבל על הזמן...

אבל לשאלה, הספקית הכי טובה היא בזק, והתשתית הכי טובה היא HOT (לדעתי)

נ.ב: גם לי כל משחק במקרה הטוב היה 400 PING!!! גם בבזק!!!

הלכתי על חבילת הגיימרים של בזק והפלא ופלא, בתוספת של 15 ש"ח הפינג ירד ל50-100 בשרתי חול ו10-20 בארץ, אני מוריד וגולש מהיר, וכל העולם שינה את כיוונו.

אני ממליץ לך גם ללכת על החבילה הזאתי, היא נותנת לך שרת עצמאי כדי לקבל פינגים נמוכים והכל...

פורסם

זה מוזר כי כל אחד אומר משהו אחר, הרבה אומרים שבאינטרנט זהב חוסמים פורטים ומאיטים שיתוף קבצים אבל אני הייתי שנים באינטרנט זהב והצד החזק אצלהם היה השיתוף קבצים, שום חסימות ומהירויות מצויינות.

אך עקב גלישה איטית לחול ופינגים גבוההים מאוד עברתי ל014 בהמלצת כולם פה, ואני לא הכי מרוצה, יש שיפור בפינגים אבל די קטן, לא משהו רציני עדיין אני מתקשה למצוא שרתים עם פינגים טובים לשחק בהם.

דווקא אצל חבר שמנוי ב012 קיבלתי פינגים מצויינים, מתחת ל150 לחול 200 מקסימום, וככה לדעתי צריך להיות.

הגלישה לחול ב014 הרבה יותר טובה מב015

אבל השיתוף קבצים פשוט נורא, התוכנות בקושי זזות, שומדבר לא יורד ויש חסימת פורטים....

בשורה התחתונה, החברות הגדולות כולם חרא, אולי תנסה את מזלך בחברות הקטנות והלא מוכרות, רק אל תספר לאף אחד כי אחרת החברה הקטנה תהפוך לעוד אחד מהחברות שקיימות היום.

פורסם

אני גם מתכנן לשדרג מהירות בקרוב

מישהו יודע מה המחיר של 014 לחבילת 5 \512 בתשתית הוט?

פורסם

אני גם מתכנן לשדרג מהירות בקרוב

מישהו יודע מה המחיר של 014 לחבילת 5 \512 בתשתית הוט?

אתה מתכוון ספקית בזק+תשתית HOT?

זה עולה 199 ש"ח עם התחייבות לשנה.

איזה קטע זה בדיוק החבילה שאני עובר אלייה.

אני ממליץ לך לרכוש בתוספת תשלום מינימלי את חבילת הגיימרים של בזק, אני אומר לך אחי, זה מה זה עוזר...

אם תרצה לדעת על עוד השוואות:

http://www.kamaze.co.il/Site/Internet/Default.aspx?FID=si

פורסם

כן זה החבילה

ולא הבנתי ביחד זה יוצא 200 שקל?

כי הוט לבד לוקחת 109

פורסם

כיום רק 014 עונה על ההגדרה של ספקית אינטרנט, שאר הספקיות משחקות יותר מדי עם תעדופים של port-ים (יש לזה גם מושג מקצועי).

הם רחוק מלהיות מושלמים אבל בגדול הם עושים את העבודה טוב יותר מהאחרים.

פורסם

כן זה החבילה

ולא הבנתי ביחד זה יוצא 200 שקל?

כי הוט לבד לוקחת 109

החבילה כולה עולה 199.90 ש"ח לחודש,

סה"כ עם התחייבות לשנה היא עולה 2398.80 ש"ח לשנה שלמה.

הסיבה לכך שזה יותר זול מHOT לבד ובזק לבד היא פשוטה מאד.

קוראים לזה חבילה, ואם אתה תרכוש את החבילה הנ"ל תקבל הנחה ;)

זו ההשערה שלי לפחות, מה שמעניין אותי זה האם HOT מורידה את המחיר למנויי HOT (בממיר), דבר זה צריך לברר.

החבילה כוללת ספקית+תשתית.

אני חוזר ואומר, קרירין, מומלץ לך מאד לקחת את חבילת ה"גיימרים" של בזק, תאמין לי אחי יש שיפור רציני. :jump:

ובחזרה לנושא, לדעתי הספקית הטובה ביותר כיום היא הספקית של בזק, למרות שהתשתית שלהם פחות טובה לעומת HOT.

פורסם

כל ספקית ולא משנה מה הגודל שלה תבצע תעדוף פאקטים בשעות מסוימות, אתם צריכים להבין שבשביל לספק רוחב פס מקסימלי לחו"ל לכל הלקוחות (שבד"כ זה המורידים הכבדים של מאות ג'יגות בחודש) היא צריכה לרכוש כפול 2 ציוד רשת וקווים לחו"ל ממה שיש עכשיו וזה גם לא יספיק!

שום ספקית (וגם בחו"ל יש כאלה פחות אבל יש) לא נמנעת לחלוטין מהשיטה הזו, זה פשוט לא הגיוני שלקוח שמשלם 30 שקל ירצה לקבל ניתוב וניצולת כל שעות היממה להוריד 500GB בחודש, תאורטית עדיף שהלקוח ינותק.

פשוט פה בישראל לקוח שמשלם 20 שקל דורש "שירות" אתה רוצה להוריד כל הזמן על מקס' מחו"ל תרכוש קו ATM.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים