פורסם 2007 בדצמבר 717 שנים שלום לפני כמה דקות קפצה לי בועה ושם היה רשום המחשב שלך נמצא בסיכון בדקתי מה הבעיה וראיתי שהעידכונים שלא הווינדוס לא עולים על המחשב שלי ויש לי ווינדוס מקורי!!! לא פרוץ ולא כלום נכנסתי לאשף חומרת האש ושם לחצתי הפעל עידכונים אוטומטיים ואז זה רשם לי מצטערים למרכז האבטחה לא הייתה אפשרות לשנות את הגדרות העידכונים האוטומטיים שלך כדי לנסות לשנות הגדרות אלה בעצמך עבור למערכת בלוח בקרה בכרטיסיה עידכונים אוטמוטיים בחר באפשרות אוטומטי (מומלץ) ולאחר מכן לחץ אישור עשיתי את הפעולה המבוקשת אך עדיין זה הראה לי אותה תקלה מה לעשות? ??? תודה וים טוב משי בן יהודה שבת שלום לכולם
פורסם 2007 בדצמבר 717 שנים מחבר כן אין עוד משתמשים במחשב חוץ ממני ובבית שלנו יש רשת עם רואטר במחשב השני זה עובד אבל זה קשור ?
פורסם 2007 בדצמבר 817 שנים מחבר שמישהו יעזור לי בבקשה זה לא מפסיק מקווה של עשיתי כלום שהקפצתי את המודעה
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים אתה בטוח שאין לך SP2? למיטב זכרוני מרכז האבטחה זה משהו שבא עם SP2...הוא לא דיבר על Security Center אלא על חומת האש של חלונות שאכן הייתה קיימת גם לפני SP2.בעצם מה שגרם לSP2 להיות כלכך בטיחותית ולהפסיק את מכת התולעים שהייתה (ועדיין קיימת בגלל אנשים חכמים שלא מעדכנים) היא שחומת האש הועברה ל ON כברירת מחדל בעוד שמקודם היא הייתה כבוייה.
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים למיטב זכרוני, חומת האש בחלונות תמיד הייתה on כברירת מחדל, אבל היא הייתה על הפנים. ב-SP2 שיפרו אותה משמעותית.shaifbisss - קודם כל, תבדוק אם יש לך SP2 (כפתור ימני על המחשב שלי > מאפיינים, ותגיד אם כתוב שם service pack 2 תחת system).אם לא, אז תתקין מכאן:http://www.microsoft.com/windowsxp/sp2/default.mspx
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים מחבר בדקתי ויש sp2 על המחשב הבעיה לא נפתרה יש לציין שהיה כל הזמן sp2 מה לעשות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.