פורסם 2003 במרץ 3122 שנים יש לי כמה בוסקות ואני רוצה לחבר אותן לרמקול אחד עכשיו איך אני יכול לפצל את הבאסים שיילכו לוופר הצלילים הגבוהים לטוויטר והאמצעיים למיד?
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים יש לי גם כמה כאלה חיבורים למטה שאני לא יודע איך עובדים איתם בדיוק הייתי רוצה להצטרף לשאלה שלך... זה הגיוני שאני יעשה דבר כזה במגבר סטריו, יש לי חיבורים לרמקולים 1 וחיבור לרמקולים 2 בהתחלה אני יגרור חוטים מ1 לחיבורים העליונים של כל רמקול וב2 אני יגרור חיבורים ל2 התחתונים של הרמקולים בניפרד בלי החלק המחבר ואז יפעיל את 1 ו2 ביחד יש איזה יתרון חבוי בזה או שדווקא זה מסוכן ולא כדי לנסות או שזה סתם לא משנה כלום ?!
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים אף פעם לא ממש מקבלים פה תשובות, בבקשה תענו לנו אז מה אם אנחנו לא שיא החוכמה בסאונד :
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים crossover הוא רכיב שמחלק את הצלילים ברמקול, את הצלילים הגבוהים הוא שולח לטוויטר את הבאס לוופא והבנתם את הנקודה.כדאי להשקיע ברכיב טוב ולא לקנות משו זול כדי שהחלוקה תהיה טובה ולא תאבדו בדרך צלילים, זה לא משהו גם יקר כל כך.
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים יש חנויות אודיו מיוחדות לדברים כאלהאני מכיר שתים בקריותתברר תשאל, אני בטוח שתמצא(מותר לציין שמות של חנויות מתמחות, זה לא פרסום, אל תדאגו)
פורסם 2003 באפריל 122 שנים אז בעצם החלק המקורי ברמקולים הוא לא בטוח משהו ושווה לשקול להחליף אותו במשהו איכותי? וזה גורם שיפור ניכר ?
פורסם 2003 באפריל 122 שנים אפשר גם לרכוש דרך האינטרנט או שאתה יכול לפחות להראות דגמים של הדברים האלה פה אם קצת הסבר ?
פורסם 2003 באפריל 122 שנים תכנון רכיב קרוסאובר הוא לא דבר טרוויאלי כל כך ויש להתאימו לאלמנטים ולמבנה הרמקולחברות רמקולים בד"כ משתמשות בתוכנות לסימולציה כדי למצוא את את הרכיבים הרצוייםבסך הכל מדובר במעגל חשמלי קטן שמכיל נגד + קבל או סליל (או שניהם) תלוי ב"סדר" של המעגלכמובן שהרכיבים צריכים לעמוד בזרמים שזורמים דרכם ולא כל רכיב מתאיםמעבר לכך כדי שיתקבל צליל חלק במעבר בין הטוויטר לוופר צריך לתכנן את תדר הקטעון של הקרוסאובר שנקבעע"י ערכי הנגד/קבל/סליל למי שמתעניין אפר להכנס לאתרי DO IT YOURSELF של רמקולים יש מקומות שזה מקובל לקנות קיטולהרכיב רמקול לבד...ומילה לסיום: לרמקול 2WAY יש קרוסאובר אחד לרמקול 3WAY שני קרוסאוברים וכן הלאה...בהצלחה
פורסם 2003 באפריל 222 שנים אם יש לך כבר קרוסאובר ברמקול, אני לא חושב שכדאי להחליף אותו, כי מה שיש ברמקול מותאם במיוחד אליו (לפי האלמנטים שיש בו) ע"י המתכננים ואם תשים משהו אחר רוב הסיכויים שזה רק יהרוס... כי בעיקרון זה לא רכיב יקר שהמתכננים "התפשרו" באיכות שלו, למרות ששמעתי שמישהו קנה קרוסאובר שעלה לו 1500 שקל (!!!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.