עבור לתוכן

מהירות הורדה באימיול "על הפנים" , LOW ID | FIRE WALL + לאגים 500 במשחקי רשת

Featured Replies

פורסם

הפעם הם הגזימו

013 נטוויז'ן

כל היום לאאגים במשחקי רשת כמו AMERICAS ARMY , FIREWALL (חסימת פורטים כנראה ) מצד החבר'ה ..

LOW ID באימיול ( פתחתי פורטים והייתי מרוצה מהאימיול עד שיום אחד קיבלתי LOW ID )

לדוגמא באימול אני מקבל 500\478 במקורות .. אבל מוריד על 12 ותוקע את האינטרנט ( המשחבים מחוברים כרשת וזה אף פעם לא היה ככה .. כשאני מפעיל את האימיול אני תוקע לאבא שלי את האינטרנט , כאילו הרוחב פס מלא אבל האימיול מוריד לאט .. )

התקשרתי לנטויז'ן .. דיברתי עם נציג מתחנגל ברמות ( סליחה על הדיבור :) )

מה שהיה לו להגיד זה להסכים איתי בקשר לחסימות פורטים ולא להוציא מילה ...

אה.. הוא גם הציע לי ללכת לשירות לקוחות להתנתק אם אני רוצה ... אידיוט . :bash:

הסברתי לו את העניין וזה שהם מרמים את בעלי החיבור "הנמוך" ( 1.5 MB ומטה ) ונותנים את התשתית בעיקר לטובת בעלי החיבור החדש והמהיר 7\8 ו- 10 MB ...

הוא המשיך להסכים איתי :( .

אמרתי לו מה בנוגע לזה שהוא ייפתח לי את הפורטים שהם חסמו לי .. הוא אמר שאסור לו ..

שבת שלום והמשך יום טוב לכולםם :)

פורסם

מוזר אני בברק ויש לי מזהה גבוה וזה מוריד לי על מהירות שביחס למקורות היא מעולה

(מתייחס לפני שבועיים)

פורסם
  • מחבר

תקרא : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3480044,00.html

יש לך ראוטר ? והאם פתחת בו פורטים ?

כמו שציינתי בעיית הפייר וול אינה קיימת , אין לי פייר וול , פתחתי פורטים ונהניתי מ-- HIGH ID .

עד שיום אחד כשהתחברתי לאחד השרתים , הפלא ופלא LOW ID ..

נפלה טעות עקומה בידיייי ( עגומה )

אני מחובר דרך HOT .. NETVISION .. ולא 013 ..

הכתבה לא עוזרת לי במיוחד מאחר והאייסיקיו והאינטרנט פועלים כראוי ואני לא סובל מבעיות מיוחדות ..

חוץ מחסימת הפורטים מצד החבר'ה ובעיות פינגים או יות נכון פינגים לא יציבים ..

פורסם

בפעם האלף, אם אתם מעלים תמונות, תצניעו פרטים!

ההודעה הרלוונטית נערכה.

eglon1, אני בספק שנציג תמיכה הודה בפניך שיש פורטים שהם חוסמים (מה גם שזאת לא הדרך להגביל אותך).

אם הסתכלת לאחרונה בפורום בוודאי ראית שהרבה אנשים מתלוננים על בעיות הגבלה מצד הספקיות, ושאין ממש מה שאפשר לעשות חוץ מלהתנתק ולעבוד לחברה אחרת (האפקטיביות של זה מוטלת בספק לאור המצב).

אם גם אתה סבור שזאת ספקית האינטרנט שעושה לך את הבעיות אז אתה תסכים איתי שאין טעם לדיון הזה כי אין מה שאנחנו יכולים לעשות חוץ מלתת סימפטיה.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים