עבור לתוכן

קיבלתי תאוזיות HD280 - + חוות דעת

Featured Replies

פורסם

קיבלתי תאוזניות D: את הHD280 אחלה אוזניות תודה למי שעזר לי בהחלטה באשכול הקודם :xyxthumbs:

פורסם

תתחדש ותשתף בחוות דעתך לאחר שתתרשם.אגב איפה קנית , ובכמה אם יותר לשאול?

פורסם
  • מחבר

תתחדש ותשתף בחוות דעתך לאחר שתתרשם.אגב איפה קנית , ובכמה אם יותר לשאול?

אז ככה קניתי בEBAY ב99 דולר +15 דולר מישלוח בארץ לקחו לי מכס 70 שקל (סה"כ 530-540 שקל) בערך עדיין יצא בהרבה יותר זול מאשר בארץ (800-1200 לפי זאפ) ..

חוות דעת על האוזניות-

אביזרים נלווים

באריזה יש תאוזניות עצמן + מתאם 6.3 MM וחוברת הדרכה.

אטימה

האוזניות אוטמות בצורה מצויינת רעשים חיצוניים (טלפון מישהו שמדבר איתך זה ניראה כאילו הוא רק עושה תנועות שפתייםxD) חח

בכיף אפשר לפספס מישהו שמתקשר אליך חח ..

שקראתי בהתחלה ביקורות עליהן לא האמנתי שהן עד כדי כך האוטמות זה משהו מטורף (שאתם בלי המוזיקה שומעים קצת רעשים מבחוץ אפשר לישמוע חלש יחסית את מי שמדבר איתכם אבל ברגע שאתם מפעילים את המוזיקה לא שומעים שום דבר מהעולם החיצון חח אך ורק את המוזיקה

נוחות

האוזניות נוחות בטרוף יש ביקורות שכותבים שהם טיפה לוחצות בהתחלה כנראה שזה תלוי במבנה הראש לי הם נוחות בטרוף לא לוחצות לא כלום.

מגיעות עם הריפוד בקשת והריפוד של האוזניה עצמה.. הן מיתיישבות בידיוק על הראש לא מחליקות מידי פעם צריך להוריד לשניה כדי לתת לאוזן להתאוור מרוב שזה אטום..

איכות הסאונד - מצויינת אני לא יכול להגיד יותר מזה לא התנסתי באוזניות אחרות חוץ מבאוזניות הישנות שהיו לי של PIONNER ישנות (בנות 30XD)

וההבל עצום! פשוט עולם אחר! סוף סוף יש באס והבאס לא דופק במוח יש כאלה שיגידו שהבאס לא משהו אני מרוצה ממנו

עוד לא בדקתי אותן על הMP אני יחכה שאחותי תחזור וניבדוק איך הן איתם ואני יעדכן

כרגע אני נותן להן 5/5 הן פשוט מצויינות שוות כל שקל בימיוחד בידוד הרעש מהסביבה..

עם חסר משהו שגיאות תגידו לי אני יערוך אני לא כל כך טוב בל הסביר בכתב(דיסלקט)

פורסם

אני בעלים של האוזניות האה כבר שנתיים, פשוט מעולות!

יצא לי לקנות אותם ב85$ כי היה איזה הנחה בחנות ממנה קניתי.

בקשר לאיטום, הוא ממש טוב.. כל יום יש לי מספר של שיחות לא נענו, למרות שהמכשיר מטר ממני..

פורסם
  • מחבר

חח מזל שהמסך של הפלא נידלק שמתקשריםxD חח בלי זה אתה מפספס שיחות חופשי

פורסם

תתחדש. בתור בעלים לשעבר של הסט הזה, אני כן יכול להגיד שהוא סט נחמד מאוד. בתקציב שלו אני יותר אוהב את ה-MS1, ואם רוצים משהו "אודיופילי" אז ה-RP21 פשוט טובות יותר מכל בחינה, ועולות בארץ פחות מ-500 שקלים.

Anatoli.

פורסם

RP21 גם נוחות כמוהם?

תודה לפותח התרד על הסקירה הרחבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים