פורסם 2007 בדצמבר 617 שנים שלום,משום מה ההארד דיסק שלי עושה הרבה רעש לפעמים והנורה האדומה נדלקת לפעמים בקביעות.. הדבר מתבטא גם באופן פעולה איטי של המחשב...עשיתי סריקות באנטי וירוס ובאנטי ספייוור, אבל עדיין אותו דבר והמחשב עדיין איטי מהרגיל.מפרט המחשבן מימין.תודה רבה לעוזרים!
פורסם 2007 בדצמבר 717 שנים ויסטה מעמיסה על המחשב יותר מ XP . כדי למנוע מהדיסק הקשיח לעבוד כל הזמן וכדי להעמיס פחות על המערכת תנסה את זה בתור התחלה :בטל Indexing בכל הכוננים ( C , D וכו' ) , בטל את האיחוי היומי בלילה, בטל ב Services את Windows Searchלך ל Device Manager ותסמן Enable advance performace לכונן הקשיח שלך, בטל את Superfetchלאחר מכן בתצע חיפוש בפורום הזה ובאנטרנט בכלל על הבעיה שלך, הנושא הזה די נחרש.
פורסם 2007 בדצמבר 717 שנים אם הויסטה חדשה אצלך רוב הסיכויים שהיא מתחילה לעשות את האינדקסינג מההתחלה, תחכה כמה ימים ותראה אם זה מסתדר.אם אחרי כמה ימים זה לא מסתדר, או שהויסטה לא חדשה אצלך, תכבה את זה לגמרי כמו ש- THE ACE הסביר.
פורסם 2007 בדצמבר 717 שנים מחבר ויסטה מעמיסה על המחשב יותר מ XP . כדי למנוע מהדיסק הקשיח לעבוד כל הזמן וכדי להעמיס פחות על המערכת תנסה את זה בתור התחלה : בטל Indexing בכל הכוננים ( C , D וכו' ) , בטל את האיחוי היומי בלילה, בטל ב Services את Windows Search לך ל Device Manager ותסמן Enable advance performace לכונן הקשיח שלך, בטל את Superfetch לאחר מכן בתצע חיפוש בפורום הזה ובאנטרנט בכלל על הבעיה שלך, הנושא הזה די נחרש. הבנתי מה שאתה אומר רק אם תוכל להסביר לי איך אני מבטל את ה indexing, ה windows search ואת ה Superfetch אני אשמח
פורסם 2007 בדצמבר 817 שנים http://4sysops.com/archives/how-to-disable-vista%E2%80%99s-desktop-search-indexing-windows-searchותערוך את הכותרת שתיהיה יותר אינפורמטיבית וממצה את נושא הדיון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.