עבור לתוכן

בעיה בהארד דיסק - בעיה נפתרה

Featured Replies

פורסם

שלום,

משום מה ההארד דיסק שלי עושה הרבה רעש לפעמים והנורה האדומה נדלקת לפעמים בקביעות.. הדבר מתבטא גם באופן פעולה איטי של המחשב...

עשיתי סריקות באנטי וירוס ובאנטי ספייוור, אבל עדיין אותו דבר והמחשב עדיין איטי מהרגיל.

מפרט המחשבן מימין.

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

ויסטה מעמיסה על המחשב יותר מ XP .

כדי למנוע מהדיסק הקשיח לעבוד כל הזמן וכדי להעמיס פחות על המערכת תנסה את זה בתור התחלה :

בטל Indexing בכל הכוננים ( C , D וכו' ) , בטל את האיחוי היומי בלילה, בטל ב Services את Windows Search

לך ל Device Manager ותסמן Enable advance performace לכונן הקשיח שלך, בטל את Superfetch

לאחר מכן בתצע חיפוש בפורום הזה ובאנטרנט בכלל על הבעיה שלך, הנושא הזה די נחרש.

פורסם

אם הויסטה חדשה אצלך רוב הסיכויים שהיא מתחילה לעשות את האינדקסינג מההתחלה, תחכה כמה ימים ותראה אם זה מסתדר.

אם אחרי כמה ימים זה לא מסתדר, או שהויסטה לא חדשה אצלך, תכבה את זה לגמרי כמו ש- THE ACE הסביר.

פורסם
  • מחבר

ויסטה מעמיסה על המחשב יותר מ XP .

כדי למנוע מהדיסק הקשיח לעבוד כל הזמן וכדי להעמיס פחות על המערכת תנסה את זה בתור התחלה :

בטל Indexing בכל הכוננים ( C , D וכו' ) , בטל את האיחוי היומי בלילה, בטל ב Services את Windows Search

לך ל Device Manager ותסמן Enable advance performace לכונן הקשיח שלך, בטל את Superfetch

לאחר מכן בתצע חיפוש בפורום הזה ובאנטרנט בכלל על הבעיה שלך, הנושא הזה די נחרש.

הבנתי מה שאתה אומר רק אם תוכל להסביר לי איך אני מבטל את ה indexing, ה windows search ואת ה Superfetch אני אשמח :)

פורסם
  • מחבר

משהו יכול להסביר לי איך אני עושה את מה ש THE ACE אמר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים