עבור לתוכן

שאלה על הגבלת רוחב פס

Featured Replies

פורסם

יש לי מודם של siemens SL2-141,

שמחובר לשלושה מחשבים:

1.מחשב שלי מחובר בעזרת קבל למחשב

2.מחשב של אחי מחובר באמצעות נתב רשת אלחוטי

3.מחשב נוסף שמחובר גם הוא באמצעות נתב רשת אלחוטי

מה שאני רוצה לעשות זה בעצם לשלוט במהירות שהאינטרנט שולח לכל המחשבים,

מתי שאחי מתחיל להוריד האינטרנט שלי לא זז...

יש איזו תוכנה שמאפשרת לי לשלוט ברוחב פס לכל מחשב?

פורסם

שנה את הכותרת בבקשה ליותר ממוקדת.

1. אם אתה רוצה אפשרות להגביל אותם דרך הנתב, הפעל את מנגנון הQOS.

2. אם אתה רוצה אפשרות להגביל אותם דרך המחשבים שלהם עצמםת התקן תוכנות מהסוג של נטלימיטר.

פורסם
  • מחבר

שנה את הכותרת בבקשה ליותר ממוקדת.

1. אם אתה רוצה אפשרות להגביל אותם דרך הנתב, הפעל את מנגנון הQOS.

2. אם אתה רוצה אפשרות להגביל אותם דרך המחשבים שלהם עצמםת התקן תוכנות מהסוג של נטלימיטר.

אתה יכול להסביר לי מה זהQOS?

פורסם

QOS זה Quality of service, וזו הגדרה כללית שבין היתר מכילה את מה שאתה מחפש - כלומר הגבלת רוחב פס לפי משתמש או מחשב.

האופציה הזאת 99% שנמצאת בנתב שלך ( לא אמרת איזה נתב ) , לפעמים ממש בשם הזה - QOS - תהיה אופציה בנתב שבה תוכל לגביל מתשמשים UPLOAD או DOWNLOAD. ולפעמים האפשרות הזו תופיע בשם אחר בנתב או בשם דומה.

פורסם
  • מחבר

QOS זה Quality of service, וזו הגדרה כללית שבין היתר מכילה את מה שאתה מחפש - כלומר הגבלת רוחב פס לפי משתמש או מחשב.

האופציה הזאת 99% שנמצאת בנתב שלך ( לא אמרת איזה נתב ) , לפעמים ממש בשם הזה - QOS - תהיה אופציה בנתב שבה תוכל לגביל מתשמשים UPLOAD או DOWNLOAD. ולפעמים האפשרות הזו תופיע בשם אחר בנתב או בשם דומה.

זה הנתב שלי

siemens SL2-141

יש לי בנתב אפשרות של Quality of service

אבל אני לא ממש מבין מה אני צריך למלאות שם

אם אתה יכול להסביר לי אני אשמח

פורסם

גם אם הנתב הזה היה מצליח לעבוד כמו שצריך עם הQoS זה עדיין לא היה עובד.

הQOS לא מגביל רוחב פס, אלא יוצר תעדוף של הפאקטים/חיבורים לפי פורטים פנמיים או חיצוניים או לפי מחשב יעד (באופן כללי ביותר).

בדר"כ הפעלת הQOS עושה יותר רע מטוב כיוון שהיא מאמצת את הנתב בעבודה נוספת, אפילו עד כדי מצב של חסימת החיבור לעולם החיצון.

הנתב הספציפי הזה בקושי מחזיר חיבור רגיל, ההמלצה לי היא לא להפעיל את הQOS ולא לשחק בהגדרות שלו אם אתה לא יודע איך.

תתקין תוכנה כמו NETLIMITER על כל מחשב ותגדיר בה את הרוחב פס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים