עבור לתוכן

קירור גשרים

Featured Replies

פורסם

תמיד תהיתי אם קירור של ה-North/South Bridge יניב איזשהם פירות... עכשיו, אני שואל אתכם, האם קירור טוב יותר של הגשרים מביא ליציבות או לאוברקלוק יותר טוב?

למשל, האם קירור הגשר הצפוני יתן לי להעלות את ה-FSB שלי יותר גבוה?

תכנוניי הם כאלה... קניתי TI500 של הרקולס שבא עם BLORB מוחלש. כמו כן, קניתי גם CRORB. אני רוצה להחליף את שניהם, לשים את הבלו אורב על הגשר הדרומי ולקנות עוד קריסטל אורב ולשים אותו על הגשר הצפוני. האם זה כדאי?

תודה,

עומר

פורסם

לגבי הגשר הצפוני, הקירור שבא איתו בד"כ מספיק בשביל אוברקלוק גם ברמה גבוהה מאוד, כשאתה מגיע לקצה שלו - הקירור המקורי ב99 אחוז מהמקרים מספיק, כי בד"כ יש לך דברים אחרים שמגיבילים אותך: כמו כרטיס מסך שלא מתמודד עם הMHZ הגבוהה של הAGP או התקני PCI שונים. אם זה לגבי לוח של אביט, הקירור שבא לך על הצ'יפסט הוא מספיק ויותר.

לגבי הגשר הדרומי, אין שום סיבה לקרר אותו, כי גם כשאתה כבר עושה אוברקלוק לFSB הוא לא מתחממם כמעט, ולקרר אותו לא נותן לך כלום, גורנישט מוחלט.

פורסם
  • מחבר

טוב, אז כנראה שאשים את הבלו אורב על הצפוני, את הקריסטל אורב על הכרטיס מסך ואני לא אקנה עוד קריסטל אורב...

אלא אם כן מישהו חולק על את'לון?

פורסם

אני לא חושב שקירור נוסף של הגשר הצפוני יתן לך בכלל משהו, אם זה לוח של אביט, ואתה משארי את המאורר שבא לך עם הלוח, אתה יכול להגיע בלי בעיה למהירויות BUS של 145-155 בלי שום בעיה, אם כבר מה שיגביל אותך זה מעבד עם מכפלה נעולה, שלא תוכל להוריד לו את המכפלה כדי להעלות את מהירות האפיק למהירויות כאלה. כלומר, עד שתגיע למהירויות גבוהות מאלו, או אפילו לאלו, אתה כבר תתקל בגורמים אחרים שיגבילו אותך.

פורסם
  • מחבר

המאוורר של אביט נראה ערבי בטירוף... חוץ מזה, אני בכל מקרה מקבל BLORB עם ההרקולס וכבר קניתי CRORB, אז אני פשוט אשים אותו על הכרטיס מסך, ועם הבלו אורב הנותר, אקרר את הגשר הצפוני, כי לא יהיה לי שום דבר אחר לעשות איתו.

פורסם

המאוורר של אביט נראה ערבי בטירוף... חוץ מזה, אני בכל מקרה מקבל BLORB עם ההרקולס וכבר קניתי CRORB, אז אני פשוט אשים אותו על הכרטיס מסך, ועם הבלו אורב הנותר, אקרר את הגשר הצפוני, כי לא יהיה לי שום דבר אחר לעשות איתו.

הוא רק נראה לך!!!!!

אתה סתם מתעסק פה עם דברים זניחים שלא יביאו לך שום טועלת.

פורסם
  • מחבר

תועלת...

וזה יהיה יפה!

רק רציתי לדעת אם זה באמת משפיע על משהו...

פורסם

זהו, שזה כמעט ולא.

פורסם

תועלת...

וזה יהיה יפה!

LOL!!

ראית את מה שהדבקתי על הצפוני שלי???

את זה... , ראית את זה ראיתי הודעה שלך שם..

בשביל היופי, זה מגניב ביותר, אבל לא ממש תרם לאוברקלוק....., לא הצלחתי עדין לעבוד את ה159, אבל אני יעבור..

בקיצור, אין לך למה לשים את זה אבל ליופי זה מגניב !!

(ד"א, המחשב נראה אחרת לגגגגגמרה היום ...הרבה יותר יפה, בקרוב תמונה.)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים