עבור לתוכן

כרטיס מסך 7100 ג'י אס + lcd

Featured Replies

פורסם

החלטתי לקנות מסך lcd 32 לחדר.. לחבר אותו למחשב גם בטור מסך למחשב.. וגם בתור טלויזיה..

אני רוצה לקנות את המסך הזה :

Samsung LA32R81B

918683.jpg

פרטים:

מפרט טכני:

DNIe - בלעדי לסמסונג, מעבד מהפכני המשפר את איכות, חדות וצפיפות התמונה פי 6.

High Definition.

רזולוציה 1366X768

ניגודיות דינאמית: 1:8000

בהירות 500cd/m2

מהירות תגובה 8ms

תצורת מסך 16:9

סריקה דיגיטלית פרוגרסיבית

PIP - תמונה בתוך תמונה, מסך חצוי

זווית צפייה 178º / 178º (אנכית ואופקית )

ארבעה מצבי תמונה

חמישה מצבי צבע

חמישה מצבי קול

חמישה מצבי זום

1000 דפי טלטקסט

הקפאת תמונה Still Picture

טיימר הפעלה וכיבוי

חיפוש ערוצים אוטומטי

Plug& Play

ניתנת לתלייה על הקיר

שמע:

צלילים SRS TruSurroundXT

תצורת סטריאו A2/NiCAM

רמקולים מובנים נסתרים

עוצמת שמע 10W X 2

חיבורים:

3X HDMI 1.2

S-VIDEO

2X Composite, L/R

2X Component (Y/Pb/Pr) ln

( PC Input D-sub 15 pin (VGA~WXGA

Analog Audio Out, L/R

Headphone

RS232C

מידות:

מידות במ"מ כולל מעמד שולחני: 800.0*252.0*580.5

אחריות 3 שנים ע"י מיני ליין / סם ליין היבואן הרשמי !!!

יש אותו לחבר שלי ומאוד התרשמתי מאיכות של המסך הזה.. בגלל זה אני רוצה לקנות..

מה אתם אומרים? שווה? בסביבות 5 אלף שקל..

מה אתם אומרים אפשר להביא במחיר הזה +- 500 שקל חריגה טלויזיה 37 איכותית ? או שה32 מספיקה ואיכותית 37 ברמה של זאת תעלה לי הרבה יותר?

עכשיו יש לי שאלה:

יש לי כרטיס מסך 7100 ג'י אס , יש לו די וי איי hd?

איך אני יכול לבדוק?

אז אם יהיה לו אני יראה את המחשב במסך באיכות טובה של hd בדיוק כמו נגיד של חבר שלי שיש לו כרטיס 8800 ג'י טי אס?

אני מדבר מבחינת סרטים , וסתם על המחשב.. לא משחקים.. משחקים אני רוצה לחבר את הסוני למסך לבנתיים זה יספיק לי עד שנה הבאה בעזרת ה' שאני יקנה מחשב חדש..?? תגובות בבקשה..

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שאין לו את הדי וי איי הזה? כי הנה תראה מפרט של הכרטיס:

Graphics Engine : NVIDIA 7100 GS GPU

Video Memory : 128 MB (support up to 512MB*)

* 1GB of system memory is required

Core Clock : 350 Mhz

Memory Clock : 532 Mhz

Memory Speed : 3.7 ns GDDR 2

Memory Bus : 32 bit

Interface : PCI Express 16x

RAMDAC : Dual 400 Mhz

D-Sub : Yes

DVI-I : Yes

TV-Out : Yes

Video-In : No

HDTV : Yes

Pipelines : 4 pixel / 3 vertex

ולפי מה שאני יודע די וי איי זה hd משהו כזה לא?

פורסם

DVI וHDMI שונים לגמרי!

וגם הכרטיס הזה כ"כ לא מומלץ.. הוא לא תומך בתכני HD

פורסם

לי יש X1900XT עם יציאת DVI ומסך 32" של סוני (שאגב, אחרי שראיתי אותו ליד ה SAMSUNG שאתה מדבר עליה, החלטתי לקנות דווקא אותו כי רואים פשוט יותר טוב...). רואים פשוט מעולה, במיוחד תכני HD שנראים לא מהעולם הזה. אז אין לי יציאת HDMI, יש לי יציאת DVI עם כבל DVI TO HDMI וזה עובד כמו חלום.

דבר אחד אני חייב לציין, אם אין לך מעבד חזק, לפחות E6600 או 5000+ צפה לבעיות בניגון של סרטי HD. זה טוחן את המעבד ברמות קשות וה 4400+ אפילו עם OC מתקשה לנגן את הסרטים הכי איכותיים שיש (1080P לפחות 20GB לסרט). אני חייב לסגור כל תהליך אפשרי בשביל לנגן אותם חלק (וגם אז זה רק ב VLC).

אה ותדאג לקנות כבל DVI TO HDMI איכותי. אני קניתי כבל של MONSTER CABLE ב 250שקל וההבדל באיכות פשוט מטורף

פורסם

1. אין בעיה להמיר באופן פאסיבי בין DVI-I (שהוא למעשה מחבר DVI-D ו DVI-A באותו החיבור) לבין HDMI,

המחברים הפיזיים שונים אבל האות זהה ומכיוון שהוא דיגיטלי אין בעיה של איכות תמונה ואין הבדל בין כבל סופר יקר של

MONSTER לכבל רגיל ב 40 שקל, ההבדל לטובת ה MONSTER הוא אך ורק באורך הכבל ובסיכוך שלו שטוב בהרבה

ומאפשר לך להריץ חוטים לאורך גדול.

2. אתה זקוק למתאם DVI->HDMI וכבל HDMI, כמובן שתצטרך לברר שהטלויזיה תומכת במיפוי 1:1 אחרת תקבל הרבה

OverScan בתצוגה על הטלויזיה ולא תראה את קצוות התמונה כגון התפריט התחל וכו, במקרה הכי גרוע הטלויזיה לא תראה

תמונה כלל בחיבור למחשב.

3. בקשר לסרטי HD כמו שנאמר עדיף שיהיה לך מעבד חזק, לפחות C2D ומפענח תוכנה איכותי כמו COREAVC בשביל לצפות בתכני

HD באופן חלק, כרטיס המסך הרבה פחות חשוב ותמיכה חומרתית בפריסת וידאו ע"י כרטיסי מסך עדיין קשה ביותר להפעלה.

פורסם

הייתי בדילמה כמוך לפני כמה חודשים והתלבטתי בין הסמסונג להיטאצ'י שתיהם אותו דבר אבל בשידורי טלויזיה ההיטצ'י טובה יותר ...וזהו המסך העיקרי שלי ואני רואה בו המון סרטי HD 720P והכל רץ חלק...אם אתה יודע לארגן את הקודקים נכון כמעט כל מחשב יוכל לנגן 720P חלק או כמעט חלק...

1080P אני לא טורח לראות בכלל כי אין שום סיבה לשים 1080P על מסך 32" ותאמין לי ש720P זאת קפיצה גדולה ברמה מDVD למשל

ולעניין החיבור-אני משתמש בכבל DVI-HDMI ...מחובר בNR כמובן ורואים מעולה...ממליץ לך ללכת על ההיטצ'י או לפחות תבדוק אותה

פורסם
  • מחבר

קניתי את הטלויזיה היום בשעה טובה.. היא עלתה לי 5200 ..עם אחריות של 3 שנים מהיבואן הרשמי ניופן,מחנות טובה.. הסתכלתי על מסכים שונים כגון הטושיבה והאל ג'י והכי אהבתי את האיכות של הסאמסונג..לא בדקתי את ההיטאצ'י וואלה .. אבל לא משנה אני מרוצה והיא גם מאוד איכותית וזה העיקר.. יש אותה גם לחבר שלי וראינו איתה הרבה סרטים וממש נהנתי מהצפיה ומהאיכות שלה.. גם כן יש לה הרבה חיבורים וזה..בקשר לכבלים הצלחתי להוציא מהם כבל שעולה בסביבות ה300 + לפחות של lexus אם אתם מכירים את החברה של dvi to hdmi למחשב , שהכרטיס תומך ב dvi .. עכשיו חשבתי ש hdmi זה מה שיש לי dvi? במה הם שונים? זה לא מספיק dvi כמו שיש לי ? אם יש לי כבל כזה שמחבר בין הטלויזיה למחשב ?

אני רוצה פשוט לראות כמו מה שיש לחבר שלי יש לו כרטיס 8800 ג'י טי אס 320 מגה ויש לו חיבור די וי איי.. אני יראה כמו שרואים אצלו למרות שהכרטיס שיש לי יותר חלש כי אצלו רואים מעולה? כי לשנינו יש את הדי וי איי הזה .. והוא אמר לי שבגלל שזה אותו חיבור זה לא משנה ויראו אותו הדבר..? זה שונה מ hdmi בהרבה?

הוצאתי מהם גם כבל לחיבור קומפוננט לדי וי די.. וגם קול .. וגם כבל סקארט ל s video אני חושב או לrca לראות בממיר של הכבלים.. בקשר לחוזק של המעבד אם אני יצא מכל התוכונת וכו בצפיה בסרט אני לא יראה אותו כמו שצריך ? יש לי מעבד 3200 שהמהרתי אותו ל 2500 מגה הרץ עם ג'יגה זיכרון בדואל?

תגובות בבקשה..

פורסם

אם קנית כבל של DVI-HDMI אתה פשוט מחבר את צד ה DVI למחשב ואת צד ה HDMI לטלויזיה, מעביר את הטלויזיה

למצב PC/HDMI וכו ואז נכנס ללוח הבקרה של NVIDIA ומפעיל את התצוגה החדשה שאמורה להופיע אוטומטית באפשרויות.

בגלל שמדובר בחיבור HDMI אתה אמור לראות באותה האיכות כמו אצל חבר שלך. בקשר ל HD יש בהחלט מצב להריץ 720P אבל

אני לא מאמין שתצליח להריץ 1080P באופן חלק, לפחות לא 1080P מקודד ב H264.

בקשר לשאר הדברים כמו איך לחבר את הטלויזיה לממיר בצורה האיכותית ביותר פנה לפורום אודיו וקולנוע ביתי.

פורסם
  • מחבר

וואלה סבבה אחי.. תודה רבה..

וכן זה מה שתכננתי לעשות עם הכבלים וזה.. אני מקווה שיראו גם את תכני הhd כמו שצריך..

לפחות את ה7.. זה גם מספיק לי גם הרבה יותר איכותי מדי וי די רגיל..

זה כבר למחשב.. בקשר לטלויזיה זה פחות חשוב לי .. מה שהכי חשוב לי קודם כל זה החיבור למחשב..

אבל גם לחיבור לטלוייזיה קיבלתי כבל סקארט שיוצא ל s-video ול rca ויש לי ממיר של הוט. זה יעלה את האיכות לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים