עבור לתוכן

עזרה בבחירת מעבד

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי מחשב AMD4200 ואני רוצה לתת אותו לאחי וקנות חדש

עכשיו.. חשבתי על AMD 6000+ השימוש העיקרי הוא למשחקים כמובן.

השאלה אם אולי כדי ללכת ביכלל על אינטל? איזה מעבד של אינטל מקביל לAMD6000?

**הכרטיס מסך הוא 8800GT 512M

ולא אני לא מעוניינת ב Q6600 מיותר מבחינתי כרגע :) אלה אם כן מביאים לי מתנה :silly:

תודה לעוזרים

פורסם

נראה לי ש E6750 בערך מקביל ל 6000+

פורסם
  • מחבר

והוא ממש יקר! לא ניראה לי שווה ביגלל שאינטל הם מותג הם מרשים לעצמם לדפוק מחירים?..

אגב יש מעבדים AMD FX מה זה המעבדים האלו?

פורסם

E6550 יותר טוב מAMD 6000X2 ברוב הדברים לפחות אם לא בהכל.

פורסם

אם המעבד הזה מתאים לך אז לכי עליו, אין טעם לחפש תחליף אצל אינטל כי שם בטוח לא תמצאי תחליף זול יותר שמקביל ל AMD בביצועים.

פורסם

E6650 עולה כמו AMD 6000X2 ועולה עליו ברוב המקרים כמו שרשמתי. מה גם שהוא אוכל פחות חשמל.

פורסם

ההפרש לא כזה משמעותי בשביל עוד 250 שקל על לוח לאינטל

פורסם

בזה אני די מסכים.

פורסם
  • מחבר

אבל הE6550 הוא 2.3 בעוד שAMD הוא 3.0 לא חרם על הכסף?

פורסם

אבל הE6550 הוא 2.3 בעוד שAMD הוא 3.0 לא חרם על הכסף?

אה????

פורסם
  • מחבר

אה????

מהירות מעבד הכוונה

פורסם

מהירות המעבד זה לא הדבר היחיד שקובע חוץ מזה אני היתי לוקח את ה Q6600 גם חזק יותר לריבוי משימות ובעל תמיכה עתידית טובה יותר למשחקים כבר היום יש משחקים שמשתמשים ביותר מ-2 ליבות מה שמשפר את הביצועים (כגון Crysis)...

אבל בסופו של דבר צריך מעבד טוב וכרטיס גרפי חזק...

פורסם

מהירות המעבד זה לא הדבר היחיד שקובע חוץ מזה אני היתי לוקח את ה Q6600 גם חזק יותר לריבוי משימות ובעל תמיכה עתידית טובה יותר למשחקים כבר היום יש משחקים שמשתמשים ביותר מ-2 ליבות מה שמשפר את הביצועים (כגון Crysis)... אבל בסופו של דבר צריך מעבד טוב וכרטיס גרפי חזק...

מבחנים שעשו לקרייסיס עם מעבד Q6600 הוכיחו שהבדלים ממש באחוזים בודדים מול כפול ליבה.

מי שבאמת נהנה ממעבד מרובע ליבות, זה כל מי שמתעסק ברינדור תלת-מימד.

למשחקים הכי חושב כרטיס מסך+2-4 GB של RAM. משחקים בהגדרות גבוהות לבסוף משתווים ממעבד למעבד.

פורסם
  • מחבר

שוב אני לא הבנתי למה עדיף הE6550 על AMD6000 מישהו יכול לתת לי סיבה מקצועית ולא כי הוא "שונא" את AMD?

כי לפי הנתונים של 2 המעבדים ה6000 עדיף.

ואני לא הולכת לקנות מעבד ב 1400 ( Q6600)

א.כי לדעתי כרגע זה לא כזה פרקטי ודחוף 2 ליבות יכולות לשרת עוד כמה שנים בכיף

ב. אני לא פריקית של קרייסיס ולשחק בו בהגדרות של 10927636 על 1987387932 כמו מטורפת (הבנתם את הרעיון) :) מספיק לי האיכות הנורמלית:)

ג.יפית

פורסם

אני הייתי הולך על הAMD על תשכחו שלאינטל צריך גם לקנות לוח שזה לא פחות מעוד 400 שקל למשהוא נורמלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים