עבור לתוכן

Sigma Designs Realmagic XCard שווה משהו?

Featured Replies

פורסם

Sigma Designs Realmagic XCard

MPEG-4/DivX Hardware Decoder אני רוצה לקנות אותו אבל אני מתלבט בקשר לכרטיס של LEADTEK לא זוכר תשם יש רק אחד

אני רוצה כרטיס שאפשר יהיה להקליט מוידאו אליו (למחשב) מהטלוויזיה למחשב ו.. זהו

יש את נראה לי בשני הכרטיסים איזה יותר איכותי ואיזה לפי דעתכם אני צריך רשמתי לכם מה אני צריך

פורסם

הכרטיס הזה הרבה יותר איכותי משל הלידטק

אבל עולה יותר וגם נראה לי חסר לו כל מיני יציאות\כניסות

תחפש ביקורות ...

פורסם

בתור בעל כרטיס כזה אני יכול להגיד לך שיש לו את כול היציאות תמיכה בפורמטים שאף כרטיס אחר לא תומך כמו:hdtv איכות קידוד ה-dvd

שלו מדהימה הוא יודע גם לפרוס vcd,svcd,divx מגירסה 4 ומעלה וגם בקרוב יצאו לו דרייברים שיאפשרו לפענח divx גירסה 3.11 .

פורסם

תגידו.... במקודדים של הכרטיסים האלה אפשר לקבל אותם גם מתוכנות לא?

פורסם

הכרטיס הXCARD הוא לא משהו בכלל הוא פורס קבצי DIVX ורק גירסאות של 4 ו 5.02.

לאיזה כרטיס של לידטק התכוונתה?

פורסם

גם אני לא מזמן רציתי לקנות אותו אבל שמעתי שאי אפשר לציג על הטלויזיה DIVX עם תרגום

האם זה נכון?

פורסם

כן זה נכון אלה אם התירגום מובנה ישירות בתוך הקובץ.

פורסם

ניתן להציג כתוביות ב-xcard לא עם התוכנה המקורית שבאה איתו xmedia אלא בעזרת jove player פרטים נוספים ניתן למצוא ב-

http://www.8dim.com/jpreadme/jpreadme.htm#FeatureList

פורסם

אז אני מבין שאפשר בעזרת התוכנה הזו.

ואיך זה עובד טוב עם הכתוביות?

וסרט ב- DIVX רואים טוב על הטלויזיה ( יותר טוב מיציאת S-VIDEO שעל כרטיס המסך? )

פורסם

את הסרט רואים באיכות ממש טובה הרבה יותר איכותי מאשר אם אתה פורס אותו לטלוויזיה עם כץמסך אבל הבעיה שאין כמעט סרטים שקידדו אותם עם DIVX5 רוב הסרטים מקודדים וממשיכים לקודד ב DIVX3.02A כי זה נחשב מקודד הכי איכותי לקידוד סרטים,בגלל זה לא שווה לקנות את הכרטיס הזה כי לא תוכל לראות את רוב הסרטים שנימצאים כרגע .

פורסם

souless טעות בידך עם ה-jove player ניתן לראות סרטים שמקודדים עם divx 3.11 אומנם הקידוד לא מתבצע בחומרה אלא ע"י תוכנה

בעזרת direct show filters כמו:ffdhow ו-vobsub ובקרוב ניתן יהיה לראות סרטים כאלו על ה-xcard ללא צורך ב-jove player

בעזרת דרייבר שיתמוך ב-divx 3.11 שאותה אמורה לשחרר חברת sigma designs בשבועות הקרובים.

פורסם

אז כרגע אפשר לפרוס לטלוויזיה דרך הXCARD אבל הפריסה תתבצאה דרך תוכנה לא דרך חומרה כן?

פורסם

נכון לעכשיו זה נכון אבל כל זה ישתנה עם יציאת הדרייבר שיאפשר ל-xcard לקודד divx 3.11 בחומרה.

פורסם

אוקיי

ומה לגבי סרטים ב- xvid

ויש הרבהה כאלה , אפשר לראות אותם?

פורסם

נכון לעכשיו זה נכון אבל כל זה ישתנה עם יציאת הדרייבר שיאפשר ל-xcard לקודד divx 3.11 בחומרה.

נכון לעכשיו לפי מה שאתה אומר אז הוא פשוט משתמש ביציאה של הXCARD ולא בשבב אזי אם מותקן לי מקודד של SVIX זה גם יפרוס את זה לטלוויזיה נכון?

לגבי דרייבר חדש אתה בטוח שזה דרייבר ולא FIRMWARE כי הרי השבב כצמו צריך לתמוך בקודק הספציפי .

יש לך אולי איזו כתבה לבסס את הדברים שאתה אומר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים