פורסם 2007 בדצמבר 618 שנים אהלןאני רגע לפני שדרוג ויש לי בעיה קטנהאני רוצה להחליף את המעבד ולכן אני גם צריך להחליף את הלוחאבל הבעיה שקניתי לא מזמן כרטיס מסך עם חיבור AGP X8 - NVIDIA G-FORCE 7600 ואני לא רוצה להחליף אותו.הסתכלתי בשאלות ותשובות וראיתי מספר דגמים אבל מדובר בשרשור מלפני שנה כמעט... אז הוא בטח גם לא הכי מעודכן מבחינת לוחות חדשים שיצאו לאחרונה.כמו-כן אני מעוניין לקנות מעבד אינטל CORE 2 DUE E6750אשמח לקבל מידע על לוחות אם מתאימים בעלי חריץ AGP X8 ואם קיימים כאלו שיהיה ניתן בעתיד גם לשדרג אותם ולהכניס אליהם מעבד מרובע ליבה אז עוד יותר טוב.תודה רבהרועי
פורסם 2007 בדצמבר 618 שנים כדי לך לקחת לוח עם חריץ AGP + PC-E לשדרוג עתידי כי חבל שתיהיה לך אותה בעיה שתרצה לשדרג כרטיס מסך.
פורסם 2007 בדצמבר 618 שנים DRAMAKING חבל לך לעשות שדרוג כזה הלוחות שתומכים גם בAGP וגם בPCIE די נדירים והמבחר מאוד מצומצם כרטיס כמו 7600 גם מיושן וגם כרטיס ברמתו עולה מאות שקלים בודדים אני ממליץ לך בחום לקנות גם כרטיס חדש אם אתה משדרג בנוסף אם הזכרונות שלך הם DDR1 ולא 2 אז בכלל מדברים על שדרוג משולש כי גם אין הרבה לוחות חדשים שתומכים בDDR1
פורסם 2007 בדצמבר 618 שנים לא חושב שיש חיה כזאתגם אני חיפשתי בזמנו, היה לי 7800gs ורציתי למשוך עוד קצת וחשבתי איך ומה ומיובדקתי וחיפשתי בלי סוףהקומבינציה שמצאתי בסוף היה לוח למעבד 478 וכרטיס מסך pci-e ...לא מציע לך לחפש שילובים כאלה, הם בדרך כלל באים בצורת לוחות עם ביצועים ירודים ביותר, ואני אומר את זה מניסיון !בייחוד אם אתה קונה מעבד כמו שכתבת ...
פורסם 2007 בדצמבר 618 שנים יש לך אופציה ללוח כזה:http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4713אבל הוא מתאים רק למעבדים עם FSB עד 1066 וה E6750 לא יתאיםהמלצה שלי, הלוח הזה + E4500.זה כבר התארד השלישי עם אותה בעיה והשניים השניים סיימו עם ההמלצה הזאת דיי מרוצים.**לינק תוקן**
פורסם 2007 בדצמבר 618 שנים לא כתוב שם AGP ויש בלוח כרטיס מסך מובנה זה מה שכתוב- Slots - 3 x PCI slots - 1 x PCI Express x16 slot - 1 x AMR slot2 x DDR DIMM slots - Supports DDR400/333 - Max. capacity: 2GBאני מעריך שזה DDR1 ורק עד 2 גיגה שזה חוסם אותך לשדרוג עתידי אני לא רואה כמה הוא ירוויח משדרוג כזה זה שדרוג לא משתלם בעליל עדיף כבר למכור תמחשב ולקנות מחשב תקציבי חזק יותר לעשות סיבובים בגלל כרטיס חלש כמו 7600 זה דבילי מאוד
פורסם 2007 בדצמבר 618 שנים יש לי טעות בלינק.אני כבר מעדכןhttp://ksp.co.il/hmain.php?uin=4713לעשות סיבובים או לא זה תלוי בו..אם הוא לא איזה גיימר (ופי זה שהוא קנה 7600 לא מזמן אני משער שהוא לא..) אז חבל לזרוק סתם את הכרטיס, וכל מה שהוא מחפש זה ביצועי מערכת יותר טובים אז אין הרבה ברירות..איזה מעבד יש לך כרגע אגב - פותח הת'ארד...?
פורסם 2007 בדצמבר 618 שנים אם הוא לא גימר הוא יכול לקנות לוח אם אם כרטיס מסך OB וזהו אם הוא כן גימר אז הכרטיס גם ככה מיושן ולא שווה ליתפשר על לוח בישבילו
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים מחבר קודם כל תודה על כל התגובותאז בקשר להיותי גיימר או לא - אני לא.אני חובב משחקים אבל בהחלט לא רואה עצמי כאחד שקונה מחשב לפי רמת המשחקיות שלו.אני צריך מחשב שיוכל לאפשר לי לשחק במשחקים חדישים, אבל לא צריך להשתגע.לגבי הזכרונות שיש לי כרגע - DDR2 400MHZ 1GBיש לי כרגע מעבד AMD ATHLON 3200 אשמח לשמוע עוד תגובות בנושאתודה
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים במפרט כזה אין לך סיבה להחליף את המעבד אם אתה לא תחליף גם זיכרון וכמו שאמרתי מיקודם לבנות שדרוג סביב הכרטיס יהיה בעיתי מאוד ולא משתלם אני במקומך היתי סוחב כמה שאפשר ואז קונה מחשב חדש לגמרי כי החלקים היקרים מיושנים ולא נוחים בעליל לשדרוג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.