פורסם 2007 בדצמבר 618 שנים מישהו יודע או מכיר אתר שמאפשר להוריד סרטונים ממשחקים להורדה?לא Gameplay. אלא הסרטונים מהמשחקים עצמם.ולא סרטון הפתיחה שאפשר למצוא בכל אתר מחשבים שונים. אלא את כל הסרטונים מהמשחק.
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים אם תמצא ואני לא חושב שתמצא זה אתר שפוגע בזכויות יוצרים וזה הופך את הת'רד לת'רד ווארז.
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים מחבר אם תמצא ואני לא חושב שתמצא זה אתר שפוגע בזכויות יוצרים וזה הופך את הת'רד לת'רד ווארז.אני לא חושב שזה נושא בעייתי כמו צ'יפים... כבר פורסמו כאן אתרים שהוציאו Soundtracks של משחקים...הסיבה שאני מחפש אתר כזה זה בגלל שאני מת לראות את הסרט הלפני אחרון בנסיך הפרסי הראשון שוב... איזה יופי של סצנה...הבעיה היא שהדיסק שלי ישן ושרוט אז הוא קופץ שם...חפש ביוטיוב את שם המשחק עם המילה cutscene.כמובן שניסיתי את זה כבר... לצערי כל מה שאני מוצא זה את הסרטים בפולנית...
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים http://youtube.com/results?search_query=prince+of+persia+cutscene+-polish&search=Searchבדקת שזה לא אחד מאלו ?
פורסם 2007 בדצמבר 918 שנים מחבר לא מצאתי את זה שם, אבל זה הוביל אותי לרעיון אחר. ראיתי שיש שם Walkthrough ויש שם גם את כל ה Cutscenes אז מצאתי אותו באמצע וידאו אחר! איזה סרטון אדיר! מפנה את כולכם ל: החל מהשניה ה-40
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.