עבור לתוכן

קבצי mkv

Featured Replies

פורסם

שלום

למה בקבצי mkv נחתך לי התרגום פשוט לא רואים אותו

זה קורה לי בbsplayer רק אם אני עושה load subtitle אז אין חיתוך של הכתוביות

בקבצי avi אני מגדיר את שם הסרט והתרגום בשם זהה ואין את הבעיה הזו

פורסם

משום מה BSPlayer לא תמיד טוען לבד את הקובץ של התרגום, אבל אם אתה עושה "load subtitles" והכל בסדר, אז מה הבעיה?

פורסם

תעדכן לגסרא האחרונה (2.24), הבעיה לא קיימת יותר.

פורסם

תשתמש ב:

kmplayer

ה-נגן, לא יעשה לך שום בעיות ושטויות (קוד פתוח, תמיכה הכי טובה בכתוביות, קודקים פנימיים - לא צריך להתקין חבילות וכול מני יצורים)

פורסם

תשתמש ב:

kmplayer

ה-נגן, לא יעשה לך שום בעיות ושטויות (קוד פתוח, תמיכה הכי טובה בכתוביות, קודקים פנימיים - לא צריך להתקין חבילות וכול מני יצורים)

ומה קורה כשחסר לו קודק?

פורסם

אני אחרי הניסיון המר שלי עם BS וכתוביות בקבצי MKV עברתי ל Zoom Player Standard, אחד הנגנים והוא בחינם 8)

תשתמש ב:

kmplayer

כל עוד החברה שפיתחו את הממשק הגראפי לא עשו שינויים כל שהם, MPLYAER לא מכיל קודאקים פנימיים ולכן זה לא ממש נכון

פורסם

למרות שאני מדבר מתוך לינוקס ממש לא התכוונתי לkmplayer של kde אלא למשהו אחר לחלוטין -

זו תוכנה בקוד פתוח (Delphi) לwindows בלבד שבדומה לvlc מכילה את הקודקים שלה בפנים ולכן אין צורך בשום התקנת קודקים מבחוץ (למרות שהיא גם תומכת בהגדרה של קודקים "חיצוניים")

היה לי (בלשון עבר מכיוון שאין לה port לlinux, וזה לא מסוג הדברים שמריצים דרך wine...) ניסיון של ~שנה בערך והיא היחידה שנתנה את כול האפשרויות שאני צריך (אפשרויות רבות עם כתוביות, קודקים מובנים, חופשית פתוחה וחינמית לגמרי, אפשרות מלאה לcustomization ועוד...)

אני אישית לא נתקלתי ב"חוסר קודק" אבל כמו שאמרתי יש לו אפשרות שאתה מגדיר לו במה להשתמש וזה יכול להיות גם משהו חיצוני לתוכנה ככה שאתה "מכוסה" (למרות שהיא תומכת בהכול)

ועם כול הכבוד לmplayer (ויש כבוד, אני משתמש בה כבר ~חצי שנה) היא לא 'מתחרה' בkmplayer כאשר זה בסביבת windows (הכוונה לkmplayer לא של kde)

פורסם

בעיה ידועה, פשוט תמשוך את התרגום לסרט וזה יסתדר (תטען את הכתוביות שוב)...

פורסם

ועם כול הכבוד לmplayer (ויש כבוד, אני משתמש בה כבר ~חצי שנה) היא לא 'מתחרה' בkmplayer

משום מה הייתי בטוח שאתה מדבר על http://kmplayer.kde.org/ , טעות שלי :-X

פורסם

אני יודע, בגלל זה הבהרתי אחרי זה....

(איך 2 פרוייקטים כול כך קרובים בעלי אותו שם כול כך הרבה זמן אני לא יודע... אבל נראה לי שזה מkde היה קודם)

אופסס...

"ועם כול הכבוד לmplayer (ויש כבוד, אני משתמש בה כבר ~חצי שנה) היא לא 'מתחרה' בkmplayer"

הכוונה בסביבת windows (הנגן mplayer מול kmplayer (לא של kde))

פורסם

כה, באמת מוזר הקטע הזה :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים