עבור לתוכן

בעיה בתקשורת בין המחשב למסך

Featured Replies

פורסם

אחי הקטן העביר את המחשב מהמסדרון לחדר שלו, בלי שום ציוד היקפי כי בחדר היה לו ציוד היקפי נוסף.

כשהוא חיבר את המחשב למסך שהיה בחדר שלו, המסך לא הגיב ולא הראה שום סיגנל (מצד שני הוא לא הראה הודעת חוסר סיגנל או משהו בסגנון)

בפעם האחרונה שבדקנו את אותו מסך (לפני חודשיים בערך) הוא היה בסדר גמור

בכל מקרה הוא העביר את המסך שהיה במסדרון והמסך הגיב עד הודעת הפתיחה של ווינדוס.

הוא הראה סיגנל עד מסך הטעינה של ווינדוס (xp), כולל, ולאחר מכן לא הראה כלום (אבל כמו עם המסך הקודם, לא הראה הודעת חוסר סיגנל).

ניסיתי להעלות אותו בsafe mode והוא אכן עלה והראה הכל בלי שום בעיה, אבל מכאן אין לי מושג מה לעשות.

אחרי הנסיון הזה שוב עשיתי לו ריסטרט וניסיתי להעלות את הווינדוס רגיל. וקיבלתי אותה תוצאה. מראה רק עד המסך טעינה.

מה שכן יש לציין שאפשר לשמוע את צליל הפתיחה של המערכת והבלון הקטן שקופץ לנו תמיד בsystem tray ככה שאני יודע שהמערכת עולה, היא פשוט לא מוציאה סיגנל משום מה.

ד"א ניסיתי לחבר אותו ללוח האם ולא לכרטיס מסך וזה גם לא עזר.

אשמח לקבל את עצותיכם בעניין..

תודה

נ.ב.

פרטי המחשב אם צריך-

מעבד אינטל 1.8 Ghz

זיכרון 128Mb

כרטיס מסך Nvidia Geforce4 MX 440

אם צריך עוד משהו תגידו אני אבדוק וארשום.

פורסם

נכנסת לSAFE MODE , תעשה שיחזור מערכת

START -->ALL PROGRAMS --->ACCESSORIES--->SYSTEM TOOLS --->SYSTEM RESTORE

תחזיר את המערכת לזמן לפני התקלהה..

תנסה אח"כ לעלות נורמלי ..האם עובד ?

פורסם

אין טעם לעשות שיחזור מערכת.

את המסך לחבר לחיבור של הכרטיס המסך הלא מובנה, לא ללוח אם.

תעלה את המחשב במצב בטוח, או בenable vga mod, מחק את הדריוור של הכרטיס מסך והתקן אותו מחדש בגרסה הכי עדכנית.

חוץ מזה, בדוק באיזה רזולוציות המסך תומך, ואל תשתמש ברזולוציה שונה.

פורסם
  • מחבר

תודה, אני אנסה מחר ואודיע לכם מה קורה.

אני יודע שאת המסך צריך לחבר לכרטיס מסך ולא ללוח אם. אחרי שהראשון לא עבד חשבתי לנסות לראות אם השני שונה.

בכל מקרה קצת מוזר שזה פתאום ככה קרה. לא שינינו כלום חוץ מאת מיקום המחשב. יש משהו שאנחנו לא מודעין אליו שיכל לגרום לזה אולי? שנדע להבא להיזהר :)

המון תודה חבר'ה

פורסם
  • מחבר

עדכון הדרייבר עזר.

לא היה קשר לרזולוצייה.

תודה רבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים