פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים שלוםיש לי 4GB של OCZ REAPER CL3משום מה הם עובדים בCL5 איך אני משנה ל3?מפרט בצד
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים אני מקווה שיש לך מערכת הפעלה של 64ביט אחרת זה לא יעבוד לך.איזה לוח יש לך? אתה משנה את זה בביוס.תגיד איזה לוח ונגיד לך איך לשנות...
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים הא, צודק , סליחה. תמצא את המסך הזה בביוס שלך: רואה memory timing settings? כנס ושנה שם! בהצלחה.
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים מחבר תודה על העזרהאני חושב שאני צריך גם לעלות מתח לזכרונות? אולי גם לשנות את היחס של הזכרונותאשמח לעוד תגובות
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים תריך ORTHOS על Large FFts על 9ללא העלאת מתח.תרא האם זה יציב - אל תעלה - אם זה נותן שגיה [חלון אדום] תעלה +0.1למה לשנות יחס? לא צריך
פורסם 2007 בדצמבר 618 שנים עם 4 מודולים של זכרונות כנראה תצטרך להעלות גם את המתח לגשר הצפוני - הייתי מנסה על 1.4את יציבות הזכרונות הייתי בודק עם MEMTEST.במידה והביוס שלך מעודכן יש 2 אופציות נוספות שהייתי מוודא:DRAM COMMAND RATE -2T.FSB STRAP TO NORTHBRIDGE על 333.בנוסף הייתי מנסה גם את השינויים הבאים במידה והזכרונות לא יציבים:DRAM STATIC CONTROL ל DISABLEDTRANSACTION BOOSTER ל DISABLEDאם אלה הזכרונות שלך:http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_reaper_cl3_editionאז כמובן הייתי קובע את המתח לזכרונות ל 2.25 VOLT כמו שמומלץ ע"י OCZ.
פורסם 2007 בדצמבר 618 שנים מחבר עם 4 מודולים של זכרונות כנראה תצטרך להעלות גם את המתח לגשר הצפוני - הייתי מנסה על 1.4את יציבות הזכרונות הייתי בודק עם MEMTEST.במידה והביוס שלך מעודכן יש 2 אופציות נוספות שהייתי מוודא:DRAM COMMAND RATE -2T.FSB STRAP TO NORTHBRIDGE על 333.בנוסף הייתי מנסה גם את השינויים הבאים במידה והזכרונות לא יציבים:DRAM STATIC CONTROL ל DISABLEDTRANSACTION BOOSTER ל DISABLEDאם אלה הזכרונות שלך:http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_reaper_cl3_editionאז כמובן הייתי קובע את המתח לזכרונות ל 2.25 VOLT כמו שמומלץ ע"י OCZ.חשוב לציין שלא הבנתי כלום ממה שאמרתה למעלה(אני לא מתעסק בOC-לא מבין)שאלתי כזאת:איך אני משנה לCL3? ועל איזה מתח אני צריך להיות (דרך אגב אם אני עובר את ה2.1V אז הלך לי האחריות...)
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים כל התשובות לשאלתך כבר פורסמו כאן...אין ממש מה להוסיף...האם בכלל ניסית לשנות את התיזמונים ידנית בביוס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.