פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים אני יודע שיש מדריך אבל לא הבנתי איזה קובץ להוריד בדיוק מהאתר הראשי ! אם אפשר בקשה הדרכה טיפה יותר ! זה הלוח שיש לי כיום Gigabyte GA-K8NF-9תודה לעוזרים
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים באתר של גיגה בייט יש תכנה בשם @BIOSהיא מוצאת את העידכון הנכון ללוח שלך, מורידה אותו ומעדכנת אותו - והכל דרך מערכת ההפעלה.www.gigabyte.com.tw
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים מחבר אין לי אפשרות כל כך להתברר הרבה עם המחשב יש בו בעיה שזה כנראה הביוס ! אמרו לי שיש אפשרות גם דרך הביוס עצמו (מסך כחול בלחצתי DEL)ומה הכי מומלץ לעשות !?עוד דבר...1.זה השם המלא של הביוס שלי NF-CK804-6F61FG0AC-002.איזה עדכון אני צריך להוריד !? עדכון ראשון (הכי חדש לפני הבטא)F8 - 2005/12/05 Update CPU code NVIDIA RAID mode default from enable to disable If your system already use RAID mode,please enable relative settings in bios first עדכון שני F7 - 2005/10/28 Update CPU microcode NVIDIA RAID mode default from enable to disable If your system already use RAID mode,please enable relative settings in bios first אני צריך שזה יכולל גם כרטיס מסך !ודבר אחרון האם כדי להוריד בטא ?<!!?!?!?
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים לא הבנתי כלום ממה שרשמת?יש לך נגישות למערכת הפעלה?כיום כבר כמעט ולא עושים עידכון דרך הביוס עצמו, צריך פלופי, בלגן וכו'...עדיף דרך @BIOS\ דרך מערכת ההפעלה!
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים מחבר אוקי אני יעשה דרך מערכת הפעלה רק תוכל להגיד לי איזה מהשנים אני צריך להוריד !?
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים אתה לא צריך להוריד. התכנה תוריד ותתקין אוטומטית מה שאתה צריך... לידע כללי:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.