עבור לתוכן

יש לי מסך רחב, אבל לא רואה את כל הסרט על כל המסך.

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי מסך 20 אינץ' LCD רחב, Dell 2007WFP. כשקניתי אותו ראיתי את כל הסדרות שהיום ניתן להוריד על גבי כל המסך כאשר ה Aspect Ratio היה 16:9 (עבור מסך רחב) וזה היה על המחשב הישן שלי והכל היה מעולה והוא אוטומתי הציג הכל ככה

.

ועכשיו קניתי מחשב חדש וכל סדרה וסרט שאני מריץ אני רואה רק על חצי מסך (אולי אפילו טיפה יותר) ולא על כל המסך. וכשאני שם את ה Ratio על 4:3 רואים על כל המסך אבל זה מרוח כלפי מעלה.

איך מתקנים את זה ? ולמה זה ככה בכלל ? זה הרי מחשב חדש והרבה יותר משוכלל מהזבל שהיה לי לפני זה ובכל זאת הוא לא עושה זאת אוטומתית. הכרטיס מסך הוא 8800GT.

תודה מראש!

פורסם

אני לא חושב שזה קשור לכרטיס מסך, זה קשור לסרט שאתה צופה

אני בדומה לך עם מסך NEC 20WGX2 PRO רואה סרטים בהתאם ל 16:10

או 16:9 שזה גם טוב אבל יש שולים קטנים בשחור.

בכל מקרה אתה יכול להגדיר בתוכנה של הסרטים את היחס בין אם זה 16: 10 שמתאים למסך שלך או 16:9 שזה גם טוב.

תדע שהסרטים מגיעים בפורמט מסוים, כל סרט והפורמט שלו.

תשתדל לקבל סרטים שיש להם יחס 16:10 שזה מסך מלא בלי עיוותים - המצב האופטימלי.

פורסם
  • מחבר

אני מנסה בכמה סרטים וקבצים וזה אותו דבר בכולם, ובמחשב הקודם זה לא היה ככה וזה אמור להיות לי על מסך מלא...

אני מנסה להריץ את הפרקים למשל של Heroes,Dexter שיצאו (מה שהיה לי על מסך מלא כל הזמן במחשב הקודם) והם בטוח צריכים להיות על כל המסך...

פורסם
  • מחבר

עדיין לא נפתר - מישהו יודע למה ? אני מגדיל את הרזולוציה של המסך ורואים על יותר שטח אבל גם כן, לא על כל המסך כמו שצריך להיות במאת האחוזים בסדרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים