עבור לתוכן

DELTRREE

Featured Replies

פורסם

מה קרה לטמבלים מM$ - החליקו על השכל ואח"כ זרקו אותם במדרגות של המקדש הבאהי בחיפה???

WTF???

הם מחקו ת'פקודה הזו מהלכסחכון של ה - DOS בכאילו של הWINXP... אני רוצה לעשות קובץ BATCH קטן ונחמד שיבצע מחיקה של כל הדרעק מסיפריית הTEMP שלי(זה שיש כזו לכל USER כבר קלטתי לבד)!

ראיונות לצחליפים יתקבלו בברכה

פורסם

אצלי דווקא יש deltree..

חכמולוג, עשית שידרוג מ-2000 ל-XP. וכן, ב-XP הוציאו את הרוב הגדול של דברים שקשורים ל-DOS. אבל מה הבעיה שמישהו ישלח לך את הקובץ הזה ? אני גם בטוח שיש מאיפה להוריד אותו באינטרנט.

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch:

:elkgrin:

יו, אני מתחיל להרגיש כמו DAFFY DUCK בסרטון ההוא שהוא גלגל סלע ענק על הBAR שלו שהוא פתח שיתחרה בBAR של BUGS BUNNY

ואח"כ עלה על איזה גבעה והתחיל לנהור ;D

פורסם

:kopfpatsch:

:elkgrin:

יו, אני מתחיל להרגיש כמו DAFFY DUCK בסרטון ההוא שהוא גלגל סלע ענק על הBAR שלו שהוא פתח שיתחרה בBAR של BUGS BUNNY

ואח"כ עלה על איזה גבעה והתחיל לנהור ;D

HUH ? ? ?

אולי במקום משפטים לא מובנים ואנימציה, תכנס ל-KAZAA, חפש DELTREE, קבל בין 5 ל-15 תוצאות. תוריד את אחד הקבצים, סרוק אותו עם אנטיוירוס וזהו-יש לך DELTREE.

פורסם

יש שתי אפשרויות אחרות:

פקודה שמסירה את כל הקבצים והתיקיות שנמצאות תחת התיקיה folderName (מבלי לדרוש התערבות מצד המשתמש):

RD /s /q folderName

-או-

פקודה דומה שמוחקת קבצים בלבד ומשאירה את מבנה עץ הספריות ללא שינוי.

DEL /s /q folderName

פירוט נוסף על הפרמטרים של כל פקודה תוכל לקבל אם תפעיל אותן ללא שם של תיקיה (או של קובץ) ועם תוספת של ?/ בסופן.

אגב, אני די משוכנע שהן צריכות להיות ב-WinXP, אבל אין לי אפשרות לבדוק את זה עכשיו.

Prog.

פורסם

אני הייתי רושם דבר כזה:

dir/b/s \*.tmp > 1.bat

dir/b/s \*.temp > 2.bat

copy 1.bat + 2.bat 3.bat

del 1.bat

del 2.bat

עכשיו לערוך את 3.bat:

edit 3.bat

ומוסיף לכל תחילת שורה del (ע"י חיפוש והחלפה, אוטומטית..) ואז מריץ את זה.

*אפשר גם לעשות כזה batch אוטומטי שירוץ בהפעלת המחשב, יחפש וימחק את כל הקבצים עם סיומת tmp או temp (או וואטאבר שתגיד לו, שזה מה שאתה עושה כאן בעצם) - אם אתה רוצה (ויהיה לי כוח) אני אכתוב לך את זה.

:hat:

פורסם

כן, גם אני שמתי לזה לב.

בכלל שמתי לב שחסרות הרבה פקודות דוס.

אני מכיר איזה שכן טוב שלי, שבמקרה גם פעיל חשוב באתר, שניסה למחוק לי ככה תיקיה. חבל שלא הצצתי בקובץ לפני שהרצתי אותו, אבל מזל שהיה לי XP.

צריך :AR15: בשכנים כאלה :jump:

פורסם
  • מחבר

פחחחח...

תמסור לו ד"ש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים