פורסם 2003 במרץ 3022 שנים האם משהוא חווה בעיות טכניות עם הכרטיס הנ"ל?כשבאתי לקנות אותו אמרו לי שהיו המון החזרות לאחרונה והמליצו לי על האודיגי ...אז לבעלי הכרטיס .... תגיבו בבקשה ,מה ניסיונכם איתו?
פורסם 2003 במרץ 3022 שנים כנראה מישהו שרצה למכור כרטיסים ישנים של creative (כגון live ו audigy 1) שעתידם לא ברור
פורסם 2003 במרץ 3022 שנים שווה כל שקלאחת הרכישות היותר משתלמות שלי לגבי אוודיאו .ולי היה אוודיגי לפני הXP , הXP עילאי מבחינת האיכות .
פורסם 2003 באפריל 222 שנים אכן אחד הרכיבים הכי איכותיים במערכת שלי רק דבר אחד היה מוזר ובעייתי בהתחלה אבל הוא נבע מהתקנה לא טובה של דרייברים אז התקנתי חדשים והכל עובד טוב נ.ב. בהצלחה עם הקנייה
פורסם 2003 באפריל 222 שנים גם אני ממליץ עליו בחום ,יש לי אותו כמעט חודשיים ואני נהנה מכל רגעתאמת גם לי הייתה בעיה איתו בהתחלה אבל הוא הגיע מקולקל ( קורה )אבל החליפו לי אותו ממש מהר והחדש שקיבלתי לא עשה בעיות
פורסם 2003 באפריל 222 שנים הכרטיס מצויין, אם טתה רוצה אותו דבר איתי יש לי כרגע אחד למכירה במצב מצויין "רק" ב 430 שח.אני ידבר איתך בפרטי.יש עליו ביקורת באתר.
פורסם 2003 באפריל 322 שנים מישהו יודע באיזה חנות אני יכול להשיג את הכרטיס הזה??(באיזור חיפה והקריות אם אפשר..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.