פורסם 2003 במרץ 3022 שנים בעת ההתקנה ההודעה הבאה עולה לי....Component transfer errorComponent: Data Files MinimalFile Groupe: Data Files Minimal File: f:\data.cab Error: שגיאת נתונים בדיקת יתירות מחזוריותבבקשה תעזור לי תודה מראש
פורסם 2003 במרץ 3022 שנים אתה מדקין מדיסק או BIN ממופה?בכל אופן זה אומר שהמקור פגום אם זה דיסק אז הוא סרוט או הBIN שצרבו ממנו הוא לא היה טוב ואם זה BIN הוא פגום.או שיכול להיות שהסידירום שלך עושה בעיות.
פורסם 2003 במרץ 3022 שנים מחבר זהו שניסיתי להתקין גם מדיסק מקורי וגם שהורדתי קובץ iso זה אותה בעיה...
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים וואי אנשים פה פרנואידיםOC זה המהרה של חלק כלשהו מעל למהיורת של הברירת מחדש שלו.
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים זו לא בעיה, זה דבר שמשתמש עושה בעצמו אני משאר שאם אתה לא מכיר את המושג בכלל אז לא עשיתה OC.ניסיתה להתקינו על מערכת אחרת הכוונה מחשב של חבר או משהו?
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים מחבר האמתי שכבר התקנתי פעם אתהמשחק בדיוק מאותו דיסק ואני אנסה להביא עוד עותק של המשחק... אפילו התקנתי מחדש את ווינדוז אולי אם אני יעשה משהו ב oc הזה זה ייפתר?
פורסם 2003 במרץ 3122 שנים לא OC לא קשור לעניין כמו שאמרתי OVERCLOCK שזה OC זה בעצם המהרה של מעבד או כרטיס מסך או בעיקרון כל חלק שנימצא במחשב אם אתה לא יודע במה מדובר אז זה לא זה בכלל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.