פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים מידי פעם כשאני מנסה להפעיל משחק כלשהו ב-Wii אני מקבל הודעה שארעה שגיאה בקריאת הדיסק ואני צריך להפעיל מחדש את הקונסולה ו/או להוציא ולהכניס את הדיסק. מיד אח"כ הדיסק נקרא כראוי.האם זה תקין? קורה גם לכם?
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים מחבר גם וגם.בעיקר זה קרה לי עם Wii Sports, אולי בגלל ששיחקתי בו הכי הרבה. נראה לי שזה פשוט תופעה אקראית כזאת.
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים זה קורה גם לי אבל לא הרבה בו נגיד ש... חוץ מיזה תנסו לתת למכשיר להכניס לבד בלי לדחוף תדיסק מאז שעשיתה את זה ככה לא קרה לי אף פעם כניראה יש לו בעיה ש"עוזרים" לא להכניס במקום לתת לו לבד
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים תנסה תשיטה שלי ותגיד אם פועל לך במקום לדחוף תדיסק תכניס אותו בעדינות עד שהWII לוקח אותו לבד בשיטה הזאת לא קרה לי אף בעיה ובטח זה כתוב בהוראות או משהו
פורסם 2007 בדצמבר 518 שנים גם לי קורה אותה התפועה כמו שציינת, צביקה.ואני תמיד דואג להכניס את הדיסק בעדינות ולא דוחף אותו. ככה שזה לא הגורם לבעיה כאן.
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים אף פעם לא קרה לי... אולי אתם לא שמים את הדיסק בצד הנכון..שימו לב שצריך לשים אותו כשהצד השקוף[בלי הכתוב] מופנה לכפתור של ההפעלה.
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים מחבר לא צריך להגזים... נראה לי שכל מי שהגיב פה יודע איך להכניס את הדיסק. : אגב היום שיחקתי מלא ב-Wii, והתופעה לא קרתה לי. התחלתי להשתמש בשיטה של קרירין, אבל אני לא יודע אם זה קשור. אה, ו-WarioWare משחק מופרע וענק. פסיכדלי לגמרי
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים בהתחלה זה לא הצליח לקרוא חלק מהדיסקים, כן.עכשיו המצב הרבה יותר טוב. הוא תמיד קורא.תנסו ללכת לערוץ הדיסק ואז רק להכניס את הדיסק.אגב, עם הPS2 המצב היה הרבה יותר גרוע. יותר מחצי מהפעמים הוא לא קרא לי דיסקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.