עבור לתוכן

טלפון מעוצב ולא יקר לאישתי - מה דעתכם על ה-SE-Z610i לעניין?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יאבל תודה רבה!

ראיתי עכשיו שאין אותו בסלקום. :-\ החלופה היא ה-K610? כמובן שהוא נופל מבחינת העיצוב...

יש חלופה מתאימה מבית נוקיה? עדיף מסלקום אבל גם אורנג' זו אפשרות.

אולי NOKIA 6288 למשל?

פורסם

לאחותי היה את המכשיר הנל, הוא לא רע אבל אם אין אותו בסלקום אז אין טעם להתיחס אליו.

K610 תתרחק, זה מכשיר דפוק והכיסוי סוללה נשבר בלי בעיה. מה שכן, יש K660I, מכשיר חמוד שלא עושה יותר מדי בעיות אבל כן, המקש C ובכלל, המקשים שם משגעים אותי, אני כל הזמן כמעט מוחק לה דברים בגלל איך שהם בנויים :-X

פורסם

אל תקצין כל כך , הארגונומיה של מכשירי SE גאונית , 5 דקות עם המכשיר , ואתה לא מבין איך היית עם משהו אחר לפני כן .

לי דווקא היה קשה לעבור מSE לWM6 , זאת דוגמא מעולה לתגובה איטית :bash: .

בכל מקרה , אין לך מה לדאוג , המכשיר לא אמור להתקע ולעבוד בצורה בעייתית עם הגרסאות המקוריות של אורנג' . הבעיה היא שכל המכשיר מלא בלינקים לOBOX , OLIVE , וכל הCRAP הזה שאף אחד לא צריך , וזאת הסיבה לצרוב גרסה נקייה .

התעסקות ? אין מה להתעסק , רוכשים קרדיט צריבה אחד ב7 יורו , מורידים תוכנה , עוקבים לפי ההוראות , ותוך כ~10 דקות , יש לך מכשיר UNBRANDED .

www.wotanserver.com

חיסרון יחיד הוא שהצריבה הזאת מסירה אחריות תוכנתית מהמכשיר מול אורנג' .

לעבור מSE לWM6? זה כמו שתגיד לעבור מטלוויזיה לטוסטר...

לא מצאתי שם שום דבר גאוני אבל לא חסרים אנשים שמעדיפים את מערכת ההפעלה של SE על פני נוקיה,זה נכון שלSE יש אחלה מערכות הפעלה, שלא כמו מוטורולה וסמסונג,אבל עדיין מעבר ממערכת הפעלה אחת לשניה היא קשה.

7 יורו קרדיט? ??? אין דרך אחרת?

אני גם ממליץ לך לצרוב גירסה חדשה, בכל מקרה אם אתה מפחד לעשות את זה לבד, תוכל לעשות את זה בחנות פרטית

פורסם

לאחותי היה את המכשיר הנל, הוא לא רע אבל אם אין אותו בסלקום אז אין טעם להתיחס אליו.

K610 תתרחק, זה מכשיר דפוק והכיסוי סוללה נשבר בלי בעיה. מה שכן, יש K660I, מכשיר חמוד שלא עושה יותר מדי בעיות אבל כן, המקש C ובכלל, המקשים שם משגעים אותי, אני כל הזמן כמעט מוחק לה דברים בגלל איך שהם בנויים :-X

K610I אחלה מכשיר יש לי אותו כבר חצי שנה והכיסוי סוללה שלם.גם מרסדס s קלאס כשתכנס בקיר לא ישאר ממנ ההרבה.

אם לשמור על המכשיר לא יקרה לכיסוי סוללה כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים