עבור לתוכן

PS2 הו PS2

Featured Replies

פורסם

יאפ, שום קונסולה... משחק במחשב... אבל כבר מתחיל להמאס לי מכל הFPSים שחוזרים על עצמם פחות או יותר... עכשיו מתאמן בCS די ברצינות כי אני בשביתה ויש זמן פנוי... אבל אתה לא יודע כמה בא לי לשחק אפילו רק בPS2... יש מצב אולי אני אקנה יד 2 ממישהו אבל אני עדיין שוקל האם לקנות יד2 או אולי כבר לקנות קונסולה דור הבא...

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להשיג PS2 באיביי במחיר בן זונה.

במיוחד עכשיו שהדולר שובר שיאים (מהצד השני של הגרף).

פורסם

אני לא קולט מה אנשים מוצאים בRacthet and Clank ,משחק מעפן ברמות! שיחקתי בו והשתעממתי רצח ... כנ"ל גוד אוף וור , שיחקתי עברתי בערך חצי משחק וזה נהיה משעמם...pop זה נחמד,משחק שאני אוהב.

אבל Racthet and Clank ,בעע לא מבין מה אנשים מוצאים בזוועה הזאת.

אוקאמי אני יודע שזה חרא בלי אפילו לשחק בזה.

פורסם

אני לא קולט מה אנשים מוצאים בRacthet and Clank ,משחק מעפן ברמות! שיחקתי בו והשתעממתי רצח ... כנ"ל גוד אוף וור , שיחקתי עברתי בערך חצי משחק וזה נהיה משעמם...pop זה נחמד,משחק שאני אוהב.

אבל Racthet and Clank ,בעע לא מבין מה אנשים מוצאים בזוועה הזאת.

אוקאמי אני יודע שזה חרא בלי אפילו לשחק בזה.

חח אתה נשמע כמו מישהו שלא מתעמק במשחקים שהוא משחק. נראה לי משחק מתאים בשבילך זה CS, כי אין בו עלילה ושום דבר חוץ מלהרוג אחד ת'שני.

כשיחקתי במשחקים שציינתה כל כך התעמקתי בעלילה ובכל מה שמסביב ואלה באמת היו משחקים ממש ממש טובים.

לפי דעתי האישית JAK יותר טוב מRATCHET אבל זה סתם...

GOW בכלל אין על מה לדבר אחי, משחק השנה של 2005 לדעתי ::) (או 2004... או 2006... הזכרון מאכזב אותי חחח)

פורסם
  • מחבר

הרגע אמרתי על ראצ'ט, גוד אוף וור ואוקמי(!!!) שהם חרא משחקים.

אתה פסול מבחינתי.

אפילו ההכרה שלך בגאונות של הנסיך הפרסי לא תציל אותך מאבדון.

פורסם

אוי לא מה אני אעשה, זהו אני הולך למיטה לבכות עד שיגמרו הדמעות................................................. NOT :lol:

פורסם
  • מחבר

לא דיברתי עליך - אבל חופשי :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים