עבור לתוכן

PS2 הו PS2

Featured Replies

פורסם

כמו שרובכים יודעים, אני דוחה בנתיים את קניית ה PS3 שלי מפאת שיקולים כלכליים מצד אחד ושיקולים של חוסר כדאיות מצד שני.

בנתיים, בתור שחקן חדש יחסית במגרש הקונסולות (ה-PS2 היא הקונסולה הראשונה שלי ויש לי אותה כולה מפברואר השנה, אני חורש על הרבה מאד משחקים שלא יצא לי לשחק בהם עוד.

אני משחק בימים אלו בנסיך הפרסי הראשון והוא פשוט משחק מדהים... מדהים!!! אני נהנה מכל רגע!!!

הנקודה שלי היא, למי שעדיין לא קנה PS3 ומרגיש שזו הוצאה גדולה מדי בשבילו. לא צריכים למהר.

בחודשים האחרונים שיחקתי בכ"כ הרבה משחקים שאני יכול לקרוא להם באמת באמת מדהימים, שזה תכלס פשוט חבל שלא לשחק בהם...

משחקים כמו סדרת Racthet and Clank, God of War, Okami. פשוט תענוג.

תכננתי לקנות את ה PS3 מיד שאני גומר את God of War 2. מזל שהתחלתי לשחק בנסיך הפרסי בגלל שעכשיו החלטתי לדחות את הקנייה בכמה חודשים במקום בעוד שבוע! אני רוצה לסיים את סדרת הנסיך, לעבור ל Shadow of the Colosous ואולי לנסות את ICO.

רק שאני ארגיש שבאמת מיציתי את הקונסולה אני אוכל לעבור לשחק את ראצ'ט בדור החדש :).

גמרתי אתמול את הנסיך הפרסי הראשון...

ואני אגיד לכם את האמת?

אני לא בטוח שזה לא המשחק הכי טוב ששיחקתי על ה PS אי פעם...

נכון - God of War מדהים בכל רמה שלא מסתכלים עליו, ותמיד ראצ'ט הראשון יהיה לי מיוחד כי הוא המשחק הראשון ששיחקתי על ה PS2 שלי ברצינות, אבל אני לא חושב שהרגשתי אי פעם כזו התרגשות וכאלו דפיקות לב כמו בסרטון הלפני סופי במשחק כשהנסיך צועק על הווזיר "I Choose Death" וקופץ על השעון חול ותוקע את הפגיון בראשו!!!

אנשים... איזה משחק... אני ממליץ בחום למי שעדיין לא שיחק.

מדברים על Assassin's Creed שהתנועות שלו זורמות ואין קטעות ושום דבר... מה אני אגיד לכם?

גם לא מצאתי פסול בנסיך הפרסי. זה פשוט פאקינג מטורף איך שהוא זז. לא מפתיע ששניהם של אוביסופט מונטריאול.

משחק אדיר!!!

פורסם

חחח נזכרת אחי ::)

באמת שמח שאתה נהנה מהקונסולה גם אני מאוד נהנתי איתה.. לפני שהיא התקלקלה כמובן.. לא הספקתי לשחק GOW2, זה עדיין מכניס אותי לדיכאון לפעמים :'(

(גם OKAMI רציתי לשחק ולא הספקתי...)

פורסם

קנו לי PS2 בשנת 2001 כשהיא רק יצאה בישראל...

קיבלתי איתה את nba street הראשון הייתי חורש עליו כל כך הרבה

בכיתה ח' באתי לכולם אמרתי שיש לי GTA VICE CITY עוד הרבה לפני שהוא יצא למחשב, האנשים נגנבו (רגע מה, יש אופנוע!?!? יש מסוק?!?!)

היה לי גם medal of honor frontline שהיה אחד המשחקים החזקים בסדרה

shawn משהו pro snowboarder שהיה משחק ל-פ-נ-ים לדעתי (מהיוצרים של tony hawk)

הeyetoy היה אחד הדברים הכי כיפים ששיחקתי בהם

והיה לי עוד כמה...

אבל הבעסה בא כשבסוף שנת 2003 (אם אני זוכר נכון) הוא לא הריץ שום משחק יותר, והיה קצת בעיות בבית באותה תקופה ולא היה כסף לתקן... קיצר בסוף הוא התגלגל לי מהבית לבוא נגיד תרומה, מאז לא שמעתי עליו

פורסם

לקח לי שנה אחת לנצל תPS2

אוקמי GOW ועוד באמת טובים

אבל אין כבר משחקים חדשים גדולים בקונסולה

הכל זה סיפרית עבר שחלקה גולשת לקונסולות אחרות כמו "אנחנו אוהבים את קאטמרי" ל360-WII

בולי גם

GTA4 ל360-PS3 ובטח מחשב

וכו

אני לא יכול להמליץ עליה היום

כי יש לה חסרונות גדולים מידי נגד כל קונסולה חדשה שתבחר

פורסם

עד שלא שיחקת קולוסוס לא שיחקת כלום

פורסם
  • מחבר

חחח נזכרת אחי ::)

באמת שמח שאתה נהנה מהקונסולה גם אני מאוד נהנתי איתה.. לפני שהיא התקלקלה כמובן.. לא הספקתי לשחק GOW2, זה עדיין מכניס אותי לדיכאון לפעמים :'(

(גם OKAMI רציתי לשחק ולא הספקתי...)

בשביל שני המשחקים האלו אחי הייתי מוציא כמה מאות שקלים על תיקון... איך אפשר לוותר עליהם איך?

לקח לי שנה אחת לנצל תPS2

אוקמי GOW ועוד באמת טובים

אבל אין כבר משחקים חדשים גדולים בקונסולה

הכל זה סיפרית עבר שחלקה גולשת לקונסולות אחרות כמו "אנחנו אוהבים את קאטמרי" ל360-WII

בולי גם

GTA4 ל360-PS3 ובטח מחשב

וכו

אני לא יכול להמליץ עליה היום

כי יש לה חסרונות גדולים מידי נגד כל קונסולה חדשה שתבחר

מה זה משנה אם אין משחקים גדולים "חדשים"? הגראפיקה שלה עדיין מספיק טובה למשחק (ולא ממש מבעסת אם לדוגמא אתה תפנה אותי עכשיו לשחק NES), ומי שלא משחק ב GOW, POP, OKAMI, R&C פשוט מפסיד... וחבל שיעבור לכל קונסולה אחרת לפני שהוא משחק באלו.

איך אתה יכול לא להמליץ לקנות אותה בגלל שעל קונסולות אחרות יש את קטמרי, בולי ו GTA4 (שייצא רק עוד שנה!).

נו באמת...

כמו שציינתי - גם המשחק הזה ברשימה :)

פורסם

הבעיה ששיחקתי והוא משעמם אחרי הבוסים הראשונים

ובכלל זה רק משחק של נגד הבוסים בלי כלום נוסף

כל המשחק אתה מגיע למקום נלחם בבוס וממשיך לבוס אחר

בהתחלה זה מאוד מגניב אחרי הבוס השלישי אתה מבין שזה לא מוביל לאף מקום

לאומת אוקאמי או זלדה TP קולסוס משחק משעמם

מה זה משנה אם אין משחקים גדולים "חדשים"? הגראפיקה שלה עדיין מספיק טובה למשחק

אין לי בעיה אם הגרפיקה אבל הרבה בפורום מבועסים מהגרפיקה בWII ולPS2 יש גרפיקה יותר חלשה אפילו מהWII

וזה מנסיון

פורסם

ולפי דעתי זלדה משעמם וקולוסוס לא

אתה שוכח שבוסים זה הדבר הכי כיף בכל משחק!

במיוחד שהבוסים מיוחדים כמו בקולוסוס

פורסם

גם בזלדה TP יש בוסים מיוחדים והרבה מהם

פורסם

אם זלדה TP הוא כמו שאר הזלדות (והוא כמו שאר הזלדות... בגלל זה אנשים משחקים בו) הבוסים בקושי מיוחדים לעומת קולוסוס.... איך אתה משווה איזה יצור מגמה לענק אבן עצום משופם?

פורסם

1-הוא לא כמו יתר הזלדות הוא הרבה יותר טוב מהם

והבוסים המתקדמים מיוחדים רק בהתחלה הם רגילים

2-אחרי 3 ענקים כאלו קולסוס נימאס לגמרי

פורסם

אני לא מאמין שסיימת את זלדה ה bored-fest הזה וקולוסוס משעמם אותך אחרי 3 בוסים...

אני בעצמי הורדתי 4 בוסים רצוף שהייתי אצל חבר... וזה עוד שהיה לו שמה גיטר הירו 1+2!!!

זה רק מראה כמה אתה מכור

פורסם

זלדה TP משעמם רק בכפר

אחרי הכפר המשחק משתנה לגמרי וזה המשחק הטוב ביותר ששיחקתי בחיים

קולסוס וקודמו ICO רקנים מידי לטעמי

יש להם רכיבים של משחקים איכותים אבל הם מרגישים כמו משחק לא גמור

אם כבר אוקאמי זה משחק PS2 איכותי

אבל בפועל הוא די דומה לזלדה

פורסם

בשביל שני המשחקים האלו אחי הייתי מוציא כמה מאות שקלים על תיקון... איך אפשר לוותר עליהם איך?

אתה חושב שלא רציתי? מסרתי לתיקון ואמרו לי שנשרף לוח האם של הPS2 (?!) ואי אפשר לתקן את זה אז צריך לקנות PS2 חדש...

פורסם
  • מחבר

בעסה.

וכרגע אין לך קונסולה בכלל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים