עבור לתוכן

המלצות לשילוב מושלם של כרטיס מסך ומסך!!!!!!!!!

Featured Replies

פורסם

אנשים תגידו על איזה מסך אתם ממליצים שבו ניתן לראות חדות תמונה מושלמת??? וגם איזה כרטיס מסך לא יקר מאוד אבל איכותי אתם ממליצים??? אני מצפה להמון תגובות זה חשוב לי מאוד מאוד!!!!!!!!

גל

פורסם

מה התקציב?

זאת לא חוכמה להמליץ על הכי טוב

פורסם
  • מחבר

מה התקציב?

זאת לא חוכמה להמליץ על הכי טוב

התקציב לא מאוד גבוה מסך בסביבות 1200 ש"ח משהו כזה פלוס מינוס וכרטיס מסך שיש לי כרגע נראה לי מספיק טוב אסוס 32 מגה V7100

פורסם

אני דווקא הייתי הולך על ה Hercules Prophet II Titanium 64 mb/Hercules Prophet III Ti200 64 mb (תלוי בתקציב...) אחרי הכל יש הבדל נכבד. ומסך..... המ זה קצת קשה :-/

CTX 17" 705F מעניק איכות תמונה טובה מאוד במחיר יחסית שווה לכל נפש. (בסביבות ה1400 שקלים... עם קצת התמקחויות, ניתן אפילו להשיגו ב1300).

פורסם

1200 ש"ח לא יספיקו לך גם לזה וגם לזה אולי רק המסך עולה יותר מ- 1200 ואם אתה רוצה את אחד הכרטיסי מסך שהציעו לך פה אז תצטרך עוד 1000 פלוס אז תשנה את התקציב ומה שהציעו זה מצויין

פורסם

תנסה לראות אם אתה מצליח להשיג אמ אקס 400 של הרקולס, למרות שמבחינת ביצועים ברור שלא תרוויח הרבה, אבל איכות תמונה טובה תהיה...

פורסם

סליחה.. התכוונתי לכך שעם הסכום שלך + תוספת מחיר קטנה, אתה יכול ללכת על אחד מהכרטיסים שהצעתי או, על המסך.

כרגע יש לך את ה V7100 ולדעתי אין סיבה להחליף... אז אם עייפת מהמסך הנוכחי שלך, תשקול את ה CTX, באמת אחלה מסך שבעולם.

פורסם

תנסה מסך של פילפס 10T הוא מצויין.

דן

פורסם

107T???????

OHHHH YUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

כשהתקציב הוא 1200 ש"ח צריך באמת לחפש משהו טוב. אבל כשיודעים לחפש זאת לא בעיה.............

המסך הכי טוב ב1200 ש"ח: 17" IIYAMA LS702UT

Vision Master 1402

עולה 1050 ש"ח.

אבל עדיין, בהתאם לתקציב. מכיוון שמסך לא קונים כל חצי שנה, הייתי ממליץ לך להשקיע עוד 100 דולר במשהו איכותי יותר של IIYAMA, Vision Master Pro 1411. עולה 1540 ש"ח. תזכור: שני המסכים מעולים, אבל כל מסך ייתן תמורה מלאה לכסף ששילמת עליו.

נ.ב.

בהודעות הקודמות אמרת שיש לך איזה מסך מאג ישן, בכל מקרה איזה מסך שתבחר מהם, יהיה יותר איכותי ממה שיש לך.

ובקשר לIIYAMA, זאת חברת מסכים מובילים ובין האיכותיות בעולם.

בקשר לכרטיס מסך, לפני שעברת לכרטיס מסך ASUS V7100 שיש לך, ראית במסך יותר חד ? או שתמיד לא ראית במסך טוב ? כי אם לפני שעברת לV7100 ראית חד, זה כנראה בגלל הפילטרים של הכרטיס. ואז כדאי לך להחליף כרטיס מסך ולא מסך.....

פורסם

קשה לי להאמין שהפילטרים של כרטיס המסך שלו הם הנקודה ההחלשה, מה היה לו מקודם ? אני מאמין משהו פחות איכותי מאסוס...

::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים